Psychiatricka hospitalizacia - pomohlo vam to?

Príspevok v téme: Psychiatricka hospitalizacia - pomohlo vam to?
sonny12

Ahojte, zaujima ma ci vam pomohlo ked vas psychiatricka dala hospitalizovat. Ake to tam je, no vsetko ohladom toho ma zaujima.
Totiz, mne uz 3druh liekov nezabera.....a stale mi navrhuje aby na tyzden dva som isla. Strasne mam s toho pocity :( a bojik sa...preto to zatial odmiet a skusame AD ktore mi zaberu..
Neviem co robit, poradte mi ci by mi to prospelo.

Razmozno

Je to ako na bežiacom páse prídeš pomôžu , Hypokrates toho nepoznám.Ako si ustelieš tak sa naješ...nevieš ako no dva také isté kľúče neexistujú a môžeš ich hľadať aj 10000 rokov a spoznať 10000 ľudí to ti nepomôže.Zdanlivo sa ti črtá riešenie ale to je skôr fatamorgána ,ako je to možné?Hrátky so Smrťou.ind.pro.racio.

diane

Napis konkretnu otazku, bola som v statnej nemocnici 2 tyzdne, napisem ti odpoved.
Napriklad aky bol denny rezim: viacmenej iba chodenie na lieky a nic ine. Ranajky o 8, obed o 12, vecera o 5. No a vizita na izbe, co bolo par viet s osetrujucim lekarom. Obcas nejake vysetrenia, ct-cko, psychologicke testy. Na zaciatku dlhy rozhovor s lekarkou.
Bola som tam na lepsiu diagnostiku, a aj nastavenie na novu liecbu, ale to moc nevyslo, lebo som odisla na revers, citila som sa tam zle ,odisla som tam bez pripravy.
Pozri si vsetky temy o hospitalizacii tu na fore, ak tam pojdes. Su tam rozne tipy.