On nevie co chce a ja uz stracam trpezlivost

Príspevok v téme: On nevie co chce a ja uz stracam trpezlivost
bilbery

Zpoznala som sa pred cirka asi polrokom s jednym chalanom. Je odomna mladsi o 2 roky. Rozumieme si, pokecame a nase nazory sa vcelku zhoduju, bavime sa, smejeme, mam pocit ze sme na rovnakej vlnovej dlzke, doteraz sme nemali ziaden konflikt vazny, bolo zopar rozporov v pohlade na riesenia niektorých situacii ale nic vazne. Dokazem pochopit ze ma pravo na svoj nazor a preto niesom z tych co sa budu silou mocou bit za svoju pravdu. Respektujem nazory a pohlady na vec iných ludi. Takze ho chapem ma na nieco iny pohlad. Problem s nim je inde. Mam pocit ze chalanisko nevie ci chce so mnou vztah alebo nie. Rozumieme si super od prvého dna co sme sa zpoznali. Zo zaciatku som si nepripustala zeby z toho mohlo byt nieco viac lebo som to brala tak ze je mladsi o dva roky a asi ani on by nechcel starsiu. Ale casom pri traveni spolocneho casu s nasimi priatelmi sme si akosi blizsi. Mam pocit ze aj on to citi rovnako. Spolocne pohlady, usmevy, dotyky, nazory, smiech a zabava. Lenze neviem celkom co chce. Raz sa sprava akoby uz chcel nieco viac. Viac sa my dotyka, bavi sa o sexe, rozprava mi svoje prihody so svojimi expriatelkami, rozprava mi o svojej rodine, bavime sa o jedle, o domacnosti, o zalubach o traveni volneho casu. Pyta sa ma na rozne informacie mojej osoby, ako kde byvam, ci mam profil na fb, co chodim tam a tam.... usmieva sa na mna, jeho pohlad je taky hypnoticky a o par dni mi zacne rozpravat o nejakej dievcine co sa mu paci alebo ze stretol svoju ex a nevie ci si s nou zase zacat. Jeden den je ku mne mily a drzi sa v mojej pritomnosti a ine dni je nevrly, nechce sa so mnou rozpravat, ako naschvál zacne tvrdit opak toho co ja, akoby sa chcel skriepit, vyhyba sa mojej pritomnosti, rozprava ze si najde inu pracu a odide do zahranicia. O dalsie dni źase zmena na toho dobreho priatela ktory sa pyta kam idem, kedy pridem, kde som bola a s kym. Po par dnoch opat zmena na nevrlého cloveka ktorému moja pritomnost podla spravania vadi.
Ja neviem ale je to normalne ze ma take zmeny nalad a postojov voci mne? Ma o mna zaujem vazny alebo nie? Ako mam chapat jeho signaly? Alebo sa so mnou len zahrava?
On ma 26 a ja 29.
Vdaka

dixit

ak muž nie je extrémne hanblivý, čo tento zjavne nie je, tak ťa nenechá na pochybách, či ťa chce alebo nie. tento podľa môjho názoru záujem o niečo vážnejšie než príležitostný pokec nemá. inak by si o tom už vedela.

soffa

on sam nevie,co chce.raz teba,raz byvalu,ma v tom chaos.najlepsie riesenie pre teba,nechaj to plavat.mozno sa chlapec spamata,o co prisiel,a dojde o teba zabojovat.inak s nim stracas cas.podla mna ma uz na to roky zeby vedel co chce.

bilbery

No tak to su mi nazory. Jedni tu tvrdite ze ma chce len na sex druhi ze ma nechce. A teraz bud mudra. Som taka mudra z toho ako aj predtym. Asi sa nato vykaslem. Len stracam cas a ani nic z toho co si myslim nieje mozno pravda. Spravam sa jak blba pubertacka. Tak dik za rady. Ak by sa chcel este niekto vyjadrit tak moze precitam si vas ak by chcel niekto.

Nina.

Podľa mňa ťa chce maximálne tak na sex, ale netlačí na pílu, len si myslí, že niekedy sa s ním možno vyspíš, nemá potrebu ťa nasilu ťahať do postele. Ale vážny záujem by som tam nevidela. A čo sa týka toho vekového rozdielu, tak ten je dosť zanedbateľný, to by som neriešila vôbec.

gre8979

Prepacte, ale ste tu natvrdly ako taga...

Za prve, keby chcel len sex, ver mi uz sa daaavno s tebou nerozprava alebo je ten vytrvaly typ a bude ta mat ako piate koleso na voze, keby nieco a ak je fakt sikovny tak v zivote nezistis ci ta len chce na jedno, iba ak bude po funuse.

Za druhe za to, ze niekedy je clovek iny ako ostatne dni neznamena nic, moze mat blby den, moze byt emocionalne nestabilny. Marni s tebou cas? Marni, tak mu musi na tebe zalezat, inac by ho nestracal.

Za tretie, vies niektori ludia su opatrny, potrebujes roky na to aby si skutocne spoznal cloveka, nie par mesiacov a sup do svatby ako vacsina blbcov a potom preco je tolko rozvodov, preco asi? Cloveka skutocne odhalis az po rokoch.

Za stvrte, tie dementne nazory ako chlap nechcie starsiu s strcte niekam. Normalny muz chce rovnaky vek alebo starsiu. Mladsie chcu ti co na rovnaky vek alebo starsie nemaju alebo chcu len pichat mlade maso.

Podla mojho skromneho nazoru, ta ma ako dobru kamaratku s ktorou si moze dobre pokecat a ma ta celkom rad. Niekedy tajne dufa, ze mu das, ved predsa kazdy tvoj "kamarat" ak sa mu pacis, tak by ta dal, ved sme predsa ludia na co sa tu na slovensku hrame. Dalej v kutiku duse si niekedy dava otazku ako to moze byt s tebou, ze si rozumiete a tak...lenze vies pokial nevyskusas neuvidis. Ak mas o neho zaujem a nieco viac chces, tak to navrhni, opytaj sa ho na rovinu. A chodte od riti s tymi hovadinami, chlap musi robit vsetko, vztah je 50/50, na tanec potrebujes dvoch. Inde, bez problemov aj zena pozve muza niekam, nieco navrhne to len tu v uzavretove a mindrakove kazdy radsej bude drzat hubu a robit, typicky slovensky komplex.

Biela Kobra

Ešte môže byť aj to, že sa hanbí. Si staršia a on môže mať predstavy, akých si mala úžasných partnerov a neurobí prvý krok, lebo sa bojí odmietnutia - a tak len splieta ľúbostné historky a oboznamuje ťa so svojimi skúsenosťami, či sa náhodou nechytíš a neurobíš prvý krok ty.
Otázka znie, či ho chceš. Ak hej, tak to skús, proste ho pozvi (nezáväzne) dakde ty. Ak nie, tak sa na to vykašli, chlapov jesto dosť.

rasbery

tak je to jasne nema zaujem. Keby mal za polrok by ta uz niekam pozval a cislo by pytal uz po mesiaci od zoznamenia ak si tak dobre spolu rozumiete. Tento nieje ani za polrok pytat na teba cislo cize nema zaujem. Bud si to ty nahovaras alebo on je taky ze sa takto dobre bavi s kazdou babou. Minimalne za polroka ta uz mohol niekam pozvat ak by ta chcel za frajerku.
vykasli sa nanho chalan je mlady a este nevie co vlastne chce od zivota. A mozno ma len taku povahu spolocensku ze sa tak bavi s kazdym nielen s tebou.

bilbery

Nie nepytal ani nepozval. Len rad rozprava kam chodi on alebo kde dobre varia alebo robia dobru kavu ci predavaju pivo ale nevolal ma nikam. Ked ideme tak hromadne ako partia ale nie sami dvaja.