Vyskočilo mi koleno

knaja

ak chces, napis mi na mknazkova@centrum.sk
Nie je za co, je dobre, ak to uz niekto prezil a vie, co ho asi caka. Som doma na marodke, tak cas mam. Mala by som tam ist uz na kontrolu, ale stale sa neviem pozviechat z prechladnutia.

Ramaradicek

Ak by si mala FB alebo niečo tak by som poprosil a kontaktoval by som ťa tam predsa sa lepšie komunikuje cez takéto vecičky :D

Ramaradicek

No ani to nebolilo nebolilo to ani keď vyskočilo iba asi o 3 cm sa pohlo ihneď naspäť som to roschodil a bolo dobré tak nwm :) A inak ´dakujem že mi vôbec odpisuješ.

knaja

Zatial mozno nie, ale ked to bolelo na zaciatku, nieco sa tam stalo. Naozaj sa nie je coho bat, naozaj a operacia nie je vzdy nutna. Oni su odbornici a povedia ti. Je dost mozne, ze sa to zopakuje, ak uz raz vyskocilo.

Ramaradicek

Spýtam sa ťa tokto je to niečo vážne ? Noha neni opuchnutá , neboli , chodiť sa mi da normálne , pri skrčení citim menší tlak ale až keď skrčím na doraz a mám ho zohnuté aj hod a nič nezaboli nič tak neviem voda to nebude. Asúoň myslím.

knaja

Ja by som išla čím skôr, za to nič nedáš. RTG zväčša nič neukáže. Aj ja som sa takto utešovala, len aby. Možno ťa pošlú domov, že je to v poriadku. Dcéra chodí k lekárovi, ten len ortézu a injekcie a koleno bolí a ona to rieši prípravkami, ale problém to nevyrieši. Synovcovi pri športe vyskakuje stále a vracia si ho naspäť a už aj chcel ísť sem, ale zas sa neodhodlal asi zo strachu, aj keď ho už bolí celý bok, možno mu už len výmena kľbu pomôže. Radšej zbytočne ako neskoro. Nemáš sa čoho báť. Keby som nešla na operáciu, podchvíľou maródim. Alebo si zavolaj na nejakú ortopédiu, že čo sa ti stalo a oni ti poradia, či treba vyšetriť. Aj tu sa dá poslať otázka odborníkovi.

Ramaradicek

Aha no neska už je dobré už môžem hybať v pohode nekrívam a mňa napríklad to koleno vôbec neboli nič také. A už vôbec nie zle isť po schodoch tak neviem :)

knaja

Ten link dobre nenacitalo. Vygoogli si clanok "Ruplo vám v kolene? Meniskus si poškodíte aj pri sexe"
tam je vsetko dopodrobna napisane