Kde je chyba?

Príspevok v téme: Kde je chyba?
marky235

ahojte ľúbim jedno dievča ktoré je odo mna strašne moc daleko....tiež ma lubila zažívali sme spolu krásne chvíle...lenže my sme v kontakte cez fb no a prišli hádky...ani neviem z čoho vyplývali.... tak sme si písali a písali a zrazu ani lubim ta ani nič.....napísala mi že ani nevie sama čo robí...že si uvedomuje jej ani nechýbam až tak moc....a taak.....pritom pred týždnom ma ešte lubila....a že nevidi v tom vztahu význam ked sme tak daleko...zaujimave je to že ja som toto isté robil pred mesiacom....riadne pochyby ani mi nechýbala ani nič ale ona ma držala naad vodou a videla v tom zmysel...teraz sa to otočilo.....ukončil som to napísal som jej že kamaráti byť nemôžme lebo ja k nej niečo citim a keby si našla frajera tak ja neviem ako by som to....ona mi napísala že jej je strašne smutno že ma nikdy nechcela stratiť ako človeka a ja som napísal že bude lepšie ked si nebudeme písať ked aj tak ku mne podla nej nič necíti......neviem všetci mi hovoria že mám čakať...alebo ja neviem čo mám robiť?...je to úžasné dievča ktoré má svoje hodnoty a proste moje vysnívané..aj ked je tak daleko som ochotný na nu čakať lebo takého človeka ako ona stretnete raz za život....ako dalej?...

kafe

nie tak často je raz za mesiac? Je nejaká šanca, že by ste boli spolu po skončení školy? Že si nájdeš prácu blízko jej bydliska a pod. Stále si stojím za tým čo som napísla, že pokiaľ nemáte na začiatku vzťahu častý reálny kontakt, tak nemáte na čom stavať a zakape to. Diaľka občas príde do vzťahu, ale očakávať, že dlhé roky budete od seba a bude to fajn.. neviem neviem. Môže. Ale väčšinou to vzťah pochová. Proste to nestačí písať si a občas sa stretnúť.

marky235

kafe lenže mi sa stretávame...nie tak často ale stretávame....a je nám spolu dobre....sú to tie najkrajšie chvíle...len teraz sa zrazu niečo pokazilo.. :(

kafe

blbosť. Nepoznáš ju, nestretávate sa a aj to, čo medzi vami je, NIE JE láska. Len nejaká ilúzia a snenie a domýšľanie si všetkého krásneho... na tom neni nič zlé. Ale je to stále iba ilúzia. Ale si ešte mladý a budeš si tvrdiť opak, to mi je jasné. Tiež tvrdenie že: "takého človeka ako ona stretnete raz za život" :) divil by si sa, koľko lepších báb ešte stretneš.
Môžete byť fb kámoši, môžete sa cítiť "spolu" fajn a tvrdiť si že sa ľúbite, či nebodaj chodíte spolu.. ale stále to má od vzťahu na míle ďaleko. Je to ako keby si sa pozeral na jedlo, ovoniaval ho, či dokonca olízal to chrumkavé mňam mäsko.. ale takéto čosi ťa nikdy nezasýti. Rozumieš? Takáto "láska" aká je medzi vami, je veľmi povrchná, nedáva ani tebe ani jej to, čo človek potrebuje v reálnom kontakte a blízkosti druhého. Ak sa "rozídete" bude to pre oboch oveľa lepšie. Ak nie, snívajte si ďalej. Len realita je chlapče o kus, o hodný kusisko lepšia. Na to nezabúdaj.