Napady kde sa zoznamit s dievcatami...

Príspevok v téme: Napady kde sa zoznamit s dievcatami...
some1...

Ahoj,
asi divna otazka, ale mate nejake konkretne napady ako si 26r chalan moze najst dievca? Uvital by som vsak naozaj hlavne KONKRETNE napady, teda nie napriklad ze "v kniznici", ale konkretne kde a ako postupovat v danom prostredi... :D Napr. ak na ulici na zastavke, tak k nej len tak prist a povedat ahoj, pacis sa mi, ides so mnou niekam? Alebo ako? :D Hlavne by ma asi zaujimali nazory dievcat, ze aky typ prveho kontaktu a na akom mieste by sa im pozdaval... :) Na Slovensku totiz nie je bezne sa zoznamovat hocikde ako tomu je v USA, tu z nejakeho dovodu oslovenie niekoho na ulici je povazovane za pomerne divne a nedoveryhodne, tak preto ma zaujima co si o tom slovenske dievcata myslia... ci stale plati ze sa to da jedine v skole alebo na diskoteke v ramci nejakej partie kamaratov, alebo ze dotycnych dvoch zoznami nejaky prostrednik?
Dik za vecne a konstruktivne prispevky. :)

bcw

V tomto letnom obdobi je to dost tazke. Lebo zeny chodia maximalne poodhalovane, ukazuju nohy , zadky a vsetko, co sa da.Takze ked aj za nejakou prides, tak si bude mysliet, ze si uchyl, ked oslovis taku slapkovo oblecenu zenu, teda ju. nenapadne ju, ze uchylna je ona, ked sa tak obliekla.

NeznamyTHM1986

BTW: A furt počuvam, že každý si môže najsť spriaznenú dušu a neviem čo ale neviem, či sa to týka aj niekoho ako som ja
V situácii s malým príjmom a zdravotnými problémami, ktoré brutálne obmädzujú výber práce a hlavne keď nie som typ, čo vie vkuse srandy hovoriť čo vie vkuse hovoriť dvojzmyselné narážky (napr. aj sexuálneho charakteru) atď

NeznamyTHM1986

No ja tiež, nie som úspešný v zoznamovaní s internetom však mam brutálne zle skúsenosti....
Na internete čo som našiel (pokec, tak trochu aj facebook) len osoby, s ktorými náš vťaz fungoval štýlom ja píšem - dotyčná piše. Nepíšem, dotyčna ani nevie že existujem.
Došlo aj k bizarnejším situáciam keď ma to pri dvoch osobach prestalo baviť, vymazal som ich z facebooku ta hneď mi pohoršene pisali (ty si si ma vymazal s priateľov? no vďaka).
Fungoval som jeden čas, ale potom ma to prestalo baviť (nesom policajt čo vypočúva nejakú ženu - čo si dnes robila, kde si bola, ako si sa mala aaaaaa nič viacej)

rumba

Rocketman. To ma mrzi, co sa ti stalo na tych zoznamkach..

Tak ja som sa vacsinou zoznamila s niekym cez rozne diskusne zabavne fora. A urcite nie cielene. Proste vzdy sa tam vela ludi bavilo komunikovalo a v ramci tohto si ma potom vacsmi niekto vsimol alebo opacne. Tak sme sa potom viac aj bavili kecali. Mozno po case porozumrnia pohody sme si vymenili fotky atd. Ja do barov, na diskoteky nezvyknem chodit. Keby ma niekto oslovil vonku asi neviem, zalezalo by to od momentalnej nalady rozpolozenia. Skor by som to uvitala koho stretavam castejsie a poznam ho uz z videnia s nie je uplny cudzi ci neznamy..

DontWorry

Some1, zmysel pre humor istotne mas, ale na to treba, aby dvaja boli na rovnakej vlnovej dlzke :) Viazne to vzdy, ked druha strana nerozumie tvojmu humoru a reciam.
Najlepsie co môzes urobit je, sa rozpravat so zenou uplne o beznych veciach. Nemat nutene poznamky, povedat co ti v tej chvili napadne (ak to zrovna nie je nic uchylne)...vediet sa zasmiat sam na sebe. Postupne sa da dozvediet o tom cloveku nieco aj bez kladenia otazok jak na interview.
Mne sa na chlapoch velmi paci ak ma oslovia s nejakou uplne odveci poznamkou, ktora je vtipna, nevulgarna, nevtierava a necitit z nej nieco ako "chcem ta".
Miesta kde nejaku spoznat? Najlepsie cez niekoho. Zoznamka je podla mna prilis cielene vyhladavanie toho druheho za ucelom mozno si vybudovat vztah. I ked verim, ze niekedy spontanne na dakoho natrafit je tazsie.
Ja by som vylucila aj diskoteku :D Ale mozu sa vyskytovat dievcata, ktorym sa to paci...len si myslim, ze v tom hluku okrem tancovania toho vela nenahovorite.
Mimochodom by si sa divil kolko peknych dievcat som uz videla v kniznici v studovni :P :D
Myslim si, ze najlepsie na nejakej akcii, ktora ak sa kona v meste a pojdes niekedy s partiou alebo len kamosom...

some1...

Urcite sa nepozname, lebo ja kamaratky nemam. ;) Dakujem za rady, myslim ze som dostatocny fesak a pockam zase na nejaku co ma zbali. :)

anomam

kam zmizli príspevky? chcela som ich prečítať. no ja si myslím, že to možno aj si ty, pretože máš rovnaký štýl písania a aj problém.