Tak som nenormálna ja alebo oni?

Príspevok v téme: Tak som nenormálna ja alebo oni?
Jala566

Ja už mám fakt v poslednej dobe pocit, že buď niečo nie je v poriadku so mnou alebo s ľuďmi okolo mňa. Jednoducho moje okolie nevie stráviť to, že nepijem, nefajčím a ani som sa o to nikdy nepokúšala. Jednoducho ma to vôbec nelákalo. Budem mať 21 a dokonca ani sex som ešte nemala. Dokonca ani žiadne bozky ani objatia a teda ani žiadneho chalana.Ľudia ktorý toto o mne vedia ma furt otravujú s tým či nechcem byť mníška keď sa takto správam. Vždy ma tým naserú lebo mníška byť nechcem. To nevie niekto pochopiť, že ma takéto veci nezaujímajú a nemusím byť ani mníška!? Už ma s tým serú. Niektorý ľudia sú tak obmedzený, že mi je z toho až zle!

gamm

ide o to ci si ty takto spokojna alebo ti tie reci okolia vadia pretoze by si rada nieco zmenila len to nevies, bojis sa ? nemusi to mat priamu suvislost s fajcenim a pitim ale napr. s tym ze by si bola rada spontannejsia. alebo by si si rada nasla priatela.
vies ako niekedy nadavame na okolie a pritom nam niekedy pripomina nieco co nam na sebe vadi. akurat ze niekedy sa musime dopatrat co to je konkretne je. ze napr. to nie je potreba fajcit, fajcenie je blbost, ale napriklad dovolit si, respektive povolit sam sebe urcite veci a byt viac spontanny. to uvadzam ciste len ako priklad

annamaria123

Veľmi zvláštne okolie máš teda..
Ani ja nefajčím, nepijem, lebo mi to nechutí, nanajvýš tak na Silvestra dva hlty podľa nálady, ale všetci v mojom okolí to rešpektujú.
Keď sa aj stalo, že niekto niekedy zapotil niečo v zmysle toho, že som fajnovka, tak som len povedala, že sa viem baviť aj bez alkáču a k svojmu životu ho nepotrebujem.
Pozri: 1. sú ľudia, ktorí si dajú za pohárik do nálady, alebo 1-2 cigy a svet sa točí ďalej.
2. Niektorí si humpľujú telo úplne dobrovoľne. Hulia ako o život, ožierajú sa a robia zo seba opice, z ktorých sa každý nenápadne smeje. Po rokoch z nich budú trosky.
3. Sú takí, ktorí dokážu byť šťastní bez jedného aj druhého. Sexík príde s tým správnym partnerom a príde keď to najmenej budeš čakať :) Alebo budeš vedieť, že práve teraz je tá správna chvíľa :)
Takže kašli ty na všetkých podobných kamošov i nekamošov, ty si originál a nech ich z toho porazí. Ono za veľšqa zakými narážkami sa môže skrývať obyčajná závisť.

Nechapem?

Ja tiez nefajcim a nepijem a priatelov mam, ved naco im vesat na nos, ze som v tomto "lepsia" ? Ok, ked som v skupinke ludi kde sa pije a fajci, vsimnu si to, ale mne osobne to nebolo nikdy vycitane, proste si nemam s tymi ludmi v tomto co povedat, tak si hladam inych k sebe...
par kamaratov mam fajciarov a ok, ked si rozumieme inymi nazormi ... alkohol je uz tazsia kombinacia na priatelstvo...
nechapem ako moze niekto povedat ze cigarety, alkohol a drogy je problem dnesnej doby a mladeze, vela 50tnikov fajci a pije ako duhy a to narzodiel od nich, co sa stretavaju s mladymi ludmi raz za rok, mam z vlastneho pozorovania...

ladyblack

No neviem, ja nepijem, ani nefajcim a ziadne taketo pripomienky od druhych sa mi nedostava. Skor je to opacne, ze ja tych druhych drbem a utahujem si z nich, za to ked fajcia a pod :D Podla mna si nevies velmi stat za tym svojim, proste ked znova niekto bude mat blbe reci, tak normalne daj najavo,tak ako tu, so vsetkou vaznostou, ze ta to rozculuje a potom uz ludia sklapnu. No, ked si to nechas, tak furt budu pindat. A co sa tyka toho, ze si este nemala sex, je to uplne normalne, skus porozmyslat ci nezmenis priatelov, lebo ratam s tym, ze taku vec o tebe vedia iba tebe najblizsi, no ked si utahuju, treba si to nejak obhajit, ked aj budes neprijemna, ale potom to uz viacej vytahovat nebudu. Kludne mozes vytiahnut rakovinu pluc, skarede zlte zuby z fajcenia, smrad alebo pohlavne ochorenia, ktore tebe nehrozia, ale za to im ano :) Ked uz ta to tak rozculuje..neviem..ja na tvojom mieste by som si zavtipkovala s nimi, ale uznavam, ze ak sa to casto opakuje, tak je to uz cloveku neprijemne.

Jala566

Ďakujem za vaše názory.:) Ja som to jednoducho musela zo seba vypustiť. Som rada, že to takto vnímate. Ako tak pozerám na tomto svete ešte normálny ľudia sú, len ich je strašne málo.

liecitel

Ach dievcata...To vazne nechapete ze preco ludia fajcia,piju,droguju... aj napriek tomu ze je to zdraviu skodlive? V tom nikdy netreba hladat logiku ci rozumnost.Vzdy ide o NEVEDOME spravanie.Ovladaju nas EMOCIE,PRESVECENIA,NAVYKY,GENETIKA,VYCHOVAatd...Kolicomu ludia zacnu s takym svinstvom? Dovodov je viacero napr:Decko co nedostava tolko lasky v rodine kolko potrebuje tak hlada nahradu a zvycajne to konci pri alkohole,cigaretach,neviazanom sexe atd..a preco? no preto lebo po pouziti tej latky clovek sa citi stastnejsie,veselsie,nemysli na problemy,utrpenie (aj ked len docasne) ale taky cloviecik si neuvedomuje ze tie latky a aj ten sex je navykovy a je to tazke sa toho pevnou volou zbavit.A okrem toho ludia co uz holduju tym nerestiam tak velmi radi a s ,,laskou,,prijmu a zaucia novacika.Tak co moze byt lepsie pre to dieta-dospievajuceho ktory vyrasta v rozvratenej rodine,alebo trpi niejakym komplexom,riesi vazne problemy atd? treba hladat v tom logiku?

Kýčera

Ty si v PORIADKU!Kašli na nich,nezdôveruj sa im s takýmito vecami,kt. oni zo závisti a iných dôvodov použijú proti Tebe,príp. si nájdi inú skupinku ľudí,vhodnú Tvojmu naturelu.To,ako žiješ,je TVOJA VEC a nie každý dokáže existovať bez alkoholu,cigariet,...a kľudne im môžeš povedať,že áno,chceš byť tou mníškou.Útoky môžeš aj odrážať,dá sa to naučiť.Ty,dievča,nie si plytká,uznávaš HODNOTY,ži si svoj život podľa seba,len Ty si zaň zodpovedná. Ak sa raz rozhodneš pre lásku,uvidíš,že si nájdeš svojho Adama,kt.si Ťa bude vážiť práve tieto vlastnosti a bude Ťa nosiť na rukách.

DontWorry

Ano v tom mas pravdu samozrejme :) sama nefajcim, ide to este aj zbytocne do penazi a zdravie nehovoriac. Tu len ide o to, ze zakladatelka sa asi nebavi so spravnymi ludmi. Ja si tiez neviem predstavit, ze by som travila cas s ludmi co su permanentne v liehu. Ale aj keby neboli..s ludmi co ma nevedia akceptovat. Nepride mi to dospele.
To ze dakto sa opija alebo si nici pluca to je tiez vec daneho cloveka. Pokial to nie je mne blizka osoba tak uprimne sa nestaram...clovek ak sam od seba nechce prestat, neprestane.

zzora

DontWorry_ ano fajciari su hlupaci, lebo aki zmysel ma vdychovat dym? Aky zmysel ma pchat do huby nejaky predmet v tvare trubicky z ktoreho sa dymi stiplyvy, pachnuci dym plny karcinogennych latok? Aky? Aka logika je ze fajciari pchaju do svojich papul tie dymiace predmety a vtahuju ho do svojich pluc? Aka?
co sa tyka alkoholu, nie ti ktori piju len prilezitostne na oslavach a stretnutiach a piju s mierou a s rozumom teda ze vedia dojst sami domov a vedia o sebe, ti hlupaci niesu. Su to bezni normalni konzumenti. Hlupaci su ti co sa opijaju bezne kazdy den alebo aspon kazdy treti den do nemoty, piju uz od doobednajsich hodin ci cez pracovny cas. Hlupaci su ti co piju a miesaju vsetko so vsetkym. Piju lebo vidia pit inych, piju aby zabudli, piju zo sklamania, piju a pritom vedia ze si nicia zaludok, pecen aj oblicky.
kazdy rozumny clovek nebude robit so svojim telom nieco o com vie ze si tym vlastne skodi. Nalievat sa etanolom a po rokoch becat u lekara ze preco on ma cirhozu pecene, preco on ma rakovinu zaludka, preco jeho oblicky zlyhavaju, preco ma rakovinu pazeraka atd.
clovek ktory si to uvedomuje ze mu to skodi a napriek tomu to robi je nic ine len HLUPAK!

DontWorry

Delete, radsej ostat sama ako zit v spolocnosti, ktora ma nema rada taku aka som. Ale aj taki ludia nech si uvedomia ten fakt a neocudzuju potom tych co fajcia a piju. Ak maju oni tolerovat ju, nech sa nauci aj ona ich. Z duse nemam rada moralistov, ktori prskaju slinami na vsetky strany...moralistov kde sa bojis odpit si z piva lebo cez prsty bude na teba pozerat...a veruze aj taki su a poznam ich