Bolesť pravého kolena

Príspevok v téme: Bolesť pravého kolena
alexa5151

Ahojte! Už cca mesiac keď si čupnem tak mi niečo praská v kolene a dosť to bolí. Začalo to odvtedy čo som robila cviky,drepy atd. Športujem už viac ako rok nebude to svalovica (y) Nikdy predtým som s kolenami nič nemala.Mám 14 rokov :) Neviete či sa to dá neako rozcvičiť? Behám,cvičím no zatiaľ mi ešte nič nepomohlo :/ Ďakujem za rady :)

Kýčera

Nemáš za čo,som rada,že som mohla pomôcť.Neviem presne ako sa to volá,ja to poznám len ako športová páska,obväz,bandáž,...tak skús tú trenérku,nech Ti to nalepí a popýtaj sa aj jej na tie ťažkosti,čo máš.A pri najbližšej príležitosti si to daj skontrolovať ortopédom,si ešte len dieťa,aby si dačo nezanedbala.A tiež využívaj rady z 5.4.Maj sa pekné a kolienko nech Ťa poslúcha.

alexa5151

Jasné že ma to nenapadlo hneď máš na mysli tejp nie? Trénerka ma nato kurz a má to každá 3tia hráčka :) Už som to raz mala na ramene a veľmi to pomáha :) A kedtak si skusim kúpiť sťahovák ;) Ďakujem :)

Kýčera

Rozmýšľala som,ako Ti ešte pomôcť a spomenula som si na špeciálne športové bandáže,rôznej farby a účelu,dostaneš ich normálne kúpiť,kt.sa lepia na telo ako prevencia,pri bolestiach,...Len Ti to musí nalepiť na správne miesto niekto,kto sa v tom vyzná,určite si to už videla na nejakom športovcovi-tenisti,...

Kýčera

Skús si to kolienko hladkať,možeš si tiež šúchať ruky medzi sebou a také teplé prikladať na tú boľavú časť a pekne sa mu prihovárať,možno sa umúdri a začne Ťa poslúchať-myslím to vážne!

alexa5151

Uvidím čo sa dá robiť predsa len každú chvílu chodím po doktoroch kôli zlomením prstom a mamu to už nebaví :D

Kýčera

Ak Ti praská v kolene môže to byť dočasné,ale Ty si športovkyňa,preto by som neriskovala a navštívila ortópeda,mohlo by sa jednať o natrhnutú šľachu.

alexa5151

Lenže ja hrám za klub.. A tam si treba kondičku udržať a nechcem to zanedbávať :/ Je to môj život a bez toho by som sa fakt nudila :)