Nechránený sex

Príspevok v téme: Nechránený sex
Feno

Dobrý deň,mám 15 a pred nedávnom sme kúsok popili na byte u kamoša no a potom som mal sex z jednou kamarátkou.Zo začiatku som mal kondóm ale potom sa roztrhal a ja som to ani nevedel a všimol som si to až po tom. Ale až tak mi to nevadilo do tej doby čo mi kamaráti povedali že ta baba da každému. Rodičom to povedať nemôžem ty bi ma zabili, iná možnosť ako to zistiť nejde? Alebo či to lekári pri bežnom odbere krvi nezistia?

liberta25

mixta, chlapec uz ma obcianku, fakt z neho decko nerobme ;). okrem toho si dal tu namahu, ze si vzal gumu, dnes je mnoho dospelych, ktori sa este aj k tomuto kroku stavaju ovela menej zodpovedne. a k tej kocke, ako to zvyknu chlapci prehanat v tom veku, je mozne, ze nespala s viacerymi ako 4rmi, nemusis sa az tak stresovat.

sexnesex

Sodomogomora ja viem ake typy chalanov a dievcat v tomto veku sexuju. Mam skusenosti zo zakladnej a strednej skoly. Boli to ti z neuplnych rodin, rodin alkoholikov, povalacov, rozvedenych a rozmaznanych. Boli to najma dievcata ktorych rodicia sa rozviedli, alebo ich matky boli slobodne matky alebo prehnane liberalna vychova rodicov. Tie dievcata tiez neboli odlisne od tych svojich rodicov. A ako dopadli. Tak nezelanym tehotenstvom, potratmi, utiekli z domu a robili ktovie ci nie stetky v inom meste, utekom z domu ci pozieranim antikoncepcie ktora u dvoch sposobila trombozu zil a jedna z nich skoro prisla o nohu. Takze predcasny zaujem o sex neprinasa nic pozitivne pre mlade telo. Normalne slusne inteligentne dievca ci chalan sa v tomto veku viac venuje svojim zalubam alebo skole. A primitiv samozrejme ze sexu a inym nerestiam. Ano poznam aj doktorky aj ucitelky ktore to robili od mlada ale tie maju za sebou tiez potraty ci pohl. choroby. A mimochodom mam 13rocnu dceru a si dam sakramentsky pozor aby mi nieco take nerobila za chrbtom kedze viem aky je dnesny svet.

sodomagomora

@sexnesex, no vidis, vsetci su chori len ty si zdrava, gratulujeme :D a ano predstav si, ze osoby od 15 rokov mozu uplne legalne sexovat, hrozne co? prajem prijemne pohorsovanie :D

sexnesex

Ze nieje decko...
To preto pije uz tiez? Aha a preto deti aj fajcia aj piju lebo uz su dospele osoby. Tak potom im dajme aj pracu nech makaju ako dospeli. Ked moze pit, fajcit, sexovat tak nech aj robia!

mixta

liberta25 ale no. 15rocny sa nevie ani poriadne vyjadrovat, ani nema normalne nazory na zivot a dianie vo svete, nevie v podstate nic o zivote, ani telesny vyvin nema ukonceny darmo ze mu vtak vie stat ale stale ten vyvin prebieha. Je na konci svojho detstva pomaly ale stale je to decko,inac by nechodil k dorastovému cize deckemu lekarovi a do skolicky. Je to decko. Najma myslenim je to stale decko potrva este nejaky ten cas az dospeje.

sexnesex

Sodomagomora troska z ulice to byt nemusi ale staci ze len dava kazdemu. Myslis ze pohlavne choroby maju len stetky alebo romky z uliceL? By si sa cudoval kolko zazobanych podnikatelov vyuzivajucich sexual. sluzby maju STD. Alebo aj lekari niektori co mi hovorila kamoska ktora robi zdrav. sestru v tejto oblasti. Lekari, podnikatelia, mestky poslanci, profesori, bankari a ini zazobanci.

liberta25

15 rocny chalan nie je decko, je to pubertak. a sexovat moze, zakon mu to povoluje. mna skor stve ta jeho gramatika..

sexnesex

A imoralisti by sa mali vediet vzit do role rodica ktory je otcom 15 rocneho syna a ten vam sexuje. Paci sa vam takato predstava? Je to decko. 15 rocny fagan co nevie ani o com sex je. A neviem otom aby bol nejaky zakon ktory by povoloval 15rocnym detom sexovat????

sodomagomora

klud, nikto nic nenajde a ak to nebola nejaka troska z ulice ale nejaka tvoja rovesnicka tak na 99% ti nic nebude, tak nestresuj.. skor si s tou gumou davaj pozor aby si sa nestal predcasne oteckom :D
@sexnesex, od 15tich pokial viem to uz zakon povoluje