Nadmerná chuť na sex. Čo s tým?

Príspevok v téme: Nadmerná chuť na sex. Čo s tým?
Baška159

Ahojte. Mám 22 rokov a s mojim priateľom sme spolu 2,5 roka. Nikdy sme s týmto nemali problém, ale teraz to už presahuje hranice. Môj priateľ je totiž závislí od sexu. Úplne mu to zahltilo mozog, neviem čo mám robiť :( som zúfalá. On považuje sex vo vzťahu za najdôležitejšiu vec na svete, pričom ja mám prioritu niekde inde, mne skôr ide o lásku a sex beriem ako čerešničku na torte.Má to byť predsa niečo vzácne nie? Som naivná ak si to myslím? Viem, že mnohí z vás to nepochopia a budú mi vravieť, že som chorá na hlavu keď nemám takú veľkú chuť na sex ako môj priateľ :( .. Toto je dôvodom našich hádok, neviem mu to vysvetliť, nepočúva ma. Vždy pozerá len na seba, nikdy sa nezamyslí nad tým, ako to vnímam ja. Čo mám robiť? :(

anjelik *

Dalsi, no si očividne preborník v sexe, ale nemám pocit, že dosť dobre vieš, čo presne sa pri milovaní odohráva. :o) Jedna vec je totiž telo a jedna vec si ty, ako bytosť práve v tom tele, ktoré sa milovania zúčastňuje. To, čo si myslíš, že máš veľa, nie je energia, ale skôr nahromadený hnev a frustrácia, že sa veci nedejú tak, ako sa diať majú. Pri milovaní totiž dochádza práve k zosúľaďovaniu frekvencií dvoch bytostí, tak sa potom dosiahne to, čo sa nazve sexuálne uspokojenie. Dá sa to dosiahnuť len a len s druhou bytosťou, a to je to, čo ti chýba. Pretože vytriasť si ho vie každý, zbaviť sa tak napätia v, slušne povedané, semenníkoch, ale energiu druhého tak nedostaneš. Nedostaneš to, čo sa nazýva jeho duševný náboj..jeho pozornosť smerom k tebe a tvojmu telu. Niektorí to môžu nazvať aj láskou. :o)
Ak žena inklinuje k typom muža, ktoré ty nazývaš hovädo, ide o to, že vo svojej prirodzenosti je tiež len také hoviadko, ktoré pre to, aby žilo, potrebuje pozornosť a *lásku* väčšieho hoväda. Tak sa cíti dostatočne milovaná, aj keď pre druhých je to situácia, ktorú nikdy nepochopia. Je za tým hodne strachu, hodne utrpenia, ale predovšetkým nepochopenia.
Rovnako ako v tvojich slovách na adresu žien, ktoré nevedia, že cesta k mužskej spokojnosti a naplneniu svojho poslania je vo vyprázdnení obsahu mužských pohlavných orgánov. :o) Áno, je to tak u bytostí, ktoré sú na tomto stupni vývoja a sú ešte viac zvieratami a k životu potrebujú cítiť brutálne emócie, vášne, zvíjať sa v kŕčoch orgazmu a byť na výslní. Ak sa ale táto túžba nenaplní, tak potom nastupujú depresie, choroby a časom smrť. :o) Nie je na tom nič zlé, byť stále len zvieraťom, to je otázka vývoja, len vo vlastnom záujme, ak si nechceš uhnať nejakú tú chorobu, skľudni sa trochu a prestaň byť otrávený a plný hnevu a rozčarovania. :o) Pretože to, čo je v mysli, je všade v tele a telo raz zareaguje a ver, že tá reakcia ťa nepoteší. A na vine budeš len ty sám, nie tvoja *frigidná* partnerka. :o)

dalsi

Baška159:

zda sa, ze robis zle zavery. Z toho co pises, mi je jasne jedno. Ze je vsetko pokojne a OK, to si myslis len ty.

Priatel sa bud pretvaruje, alebo sa zariadil po svojom. Niekto si najde milenku, podvadza svoju zenu. Iny zase nechce byt hajzel, milenku si nenajde, ale moze ho to dotlacit do situacie, ked si povie dost, ze to nebude znasat a radsej sa rozide a najde si niekoho, komu nevadia prejavy lasky so vsetkym, co k tomu patri.

Ty zazivas len take ticho pred burkou.

Kebyze je chlap zvyknuty z predchadzajucich vztahov, ze mal mizerny sex, tak to berie menej tragicky. Ale ak mal predtym perfektny sex vo vztahu, tak dlhodobo nebude nikdy spokojny.
---------------
anjelik 16.04.15 11:55

- co sa tyka energie, nepotrebujem ju cerpat. Z velmi slabeho milovania/sexu a na mna z malej frekvencie stykov, je vo mne tejto energie tolko, ze som ako tlakovy hrniec, ktory ide explodovat.

To sa nevidim, ze v niektorych krajinach maju mnohozenstvo, harem. Ak by vsetky zeny v mnohozenstve mali takuto slabu tuzbu, tak na uspokojenie chlapa by ich muselo byt cca 5-7.

Pritom keby bola zena viac ziadostivejsia, tak z principu, znesie viac ako chlap, lebo tomu sa spermie vytvaraju len urcitou rychlostou a tiez musi ovladat erekciu.

To je rozdiel medzi muzom a zenou, ze muz sa cez sex dopracovava k lepsiemu vztahu a zena sa cez zlepsovanie vztahu dopracovava k lepsiemu sexu.

Lenze vela zien videlo moc beckovych filmov a serialov /romanticke/ a maju zafixovane, ze muz je ako psik, co musi panicke stale sluzit a nonstop jej nieco dokazovat. To sa potom tazko buduje vztah.

Zaujimave je, ze najviac zamilovane byvaju tie zeny, kde sa muz sprava jak hovado a da to zene pocitit /casto aj rucne strucne/.

Honenie ega zeny je pre zenu prijemne, ale po case to straca na pritazlivosti a zena si nevazi co ma. Ak chce vsak zena muza a bojuje o neho, to je ina kava - tam vie urobit vsetko. Na jednej strane je nestatna /vedome/, ale na druhej ju to zenie stale vpred, posuva jej lasku, zamilovanost.

Takze vacsinou u zien to konci - neviem co chcem, ale budem prudit, pokial to nedostanem.

Osobne som za emancipaciu zien, ale co sa deje v poslednych desatrociach, to uz degraduje muzov. Zeny chcu byt rovne muzom, ale nechcu prijat ich zodpovednost.

Predtym bol muz muzom, teraz este aby robil to svoje /co zena robit nebude aj keby mala, ved je emancipacia/ a este prebral casto aj jej rolu.

Vysledok je mnozstvo priebercivych zien a frustrovanych muzov /ktori sa chcu spravat dobre k zenam/. Samozrejme, potom je skupina chruno kapustna hlava, ktory na zeny kasle z vysoka, vyuzije ich ako spinave ponozky a ajhla, na takeho zrazu zeny napriek logike sadaju ako muchy na lep...

Staci zenam pochopit zakladnu vec: ze muza staci DOBRE pomilovat a je stastny ako blcha. Urobia pre svoj vztah 100x viac, nez cokolvek ine. Staci to neurobit a chlap je 100x nastvanejsi.. Uplne jednoducha vec na udrzanie si chlapa/vztahu.

Baška159

Ďalší .. popísal si to na 100% tak ako to je, prisahám, že keby som nevedela o tom, že nevie čo tu píšem, tak si myslím, že to sú slová môjho partnera. Ale na druhej strane má pravdu aj anjelik .. Nájsť riešenie je niekedy ťažké. Momentálne to nechcem zarieknuť, ale máme kľudné obdobie, v ktorom som spokojná aj ja aj môj partner. Verím, že to takto pôjde aj ďalej. Naozaj vám ďakujem, že ste si našli čas a prečítali si o mojom probléme. Pomohol mi vás názor, beriem ho na vedomie a skúsim ho spracovať a použiť. Vďaka

anjelik *

Dalsi, milovanie a sex ako taký, je absolútne spojený s tým, čo by sa dalo nazvať *upgrade* života. Pretože sa spája s používaním pohlavných orgánov a tie sú určené na reprodukciu, tvorenie nového života. Preto zvýšená chuť na sex je spojená práve s týmto problémom. Ty ako bytosť cítiš málo podnetov z okolia a aj zo samého seba, aby ti stačili na obnovu vlastnej energie a preto tak prahneš práve po sexuálnom ukojení, ktoré je pre teba prostriedkom regenerácie a obnovy sily. Čo je pre teba impulz, životná dotácia, pre tvoju partnerku je otravná záležitosť, keďže ona evidentne nie je naladená ako ty. Vždy ťa to bude nasierať, vždy to budeš potrebovať, pokiaľ to nedokážeš v sebe zmeniť. Pokiaľ nenájdeš niečo iné, čo ti poskytne rovnakú energiu, ako zdieľanie pohlaví s niekým iným. :o)) Ako viem, že poradiť niekomu, kto rád šuká, aby čítal viac kníh, viac chodil do prírody, našiel si koníčka a nie *kobylku*, je možno dosť pritiahnuté za vlasy, ale obávam sa, že iná cesta nie je. Ak sa chceš aspoň o milimeter priblížiť k oslobodeniu sa od závislosti na tom druhom a jeho pohlaví. Potom už iba rozchod a hľadať niekoho sebe podobného, s obrovskou túžbou cítiť sa lepšie a mať odskúšané, že to zabezpečí práve sex. :o)

Baška, tvoj priateľ je presne takýto, ako som popísala. Je len na tebe, či urobíš zo seba matrac, alebo skutočne prejavíš lásku, pochopenie, a nájdete spoločné riešenie. Milovanie sa dá poňať aj inak, ako *králičkovanie* a otravné pretrpenie si to. :o) Miesto kvantity prehlbujte kvalitu.

dalsi

Baška159 Dnes 12:08 -

predtym, som bol zvyknuty s mojou EX, ze sme sa milovali skoro kazdy den, ked sa dalo. Niekedy aj viac krat denne.

Lenze teraz, ma kazde odmietnutie rani a posuva spat. Predtym som nemusel mysliet na ine zeny, nepotreboval som pozerat po nich a teraz slintam po okoli ako pes, az sa vobec nespoznavam. Pritom nechcem partnerku podvies, nikdy by som to neurobil, ale z nej citim, ze ju uz chut na sex definitivne v zivote presla. A je to nechutne, milovat sa, ked clovek vie, ze protistrana je z toho zhnusena.

Uplne to narusa vztah. Niekedy som taky nasraty, ze si skoro zahryznem do jazyka a ani jej uz o tom nemozem povedat, lebo zase budu reci, ze je to obohrana platna atd.

Z mojej strany, takymto jej spravanim vo mne miesto lasky prebudza len hnev a nenavist, odpor.

Citim to tak, ze jej chcem prejavit lasku /cez milovanie/ a miesto toho dostanem ladovu sprchu. Clovek to istu dobu vydrzi, ale potom to zacne v cloveku vriet a vznikaju myslienky a pochybnosti o vztahu.

Neviem, co mam robit. Neda sa vztah ani posunut dalej. Posuva sa to len spat...

Niekomu sa to moze javit, ze clovek je posadnuty sexom, ale z druhej strany sa protistrana zda zase tazko frigidna.

A ono je to v pritomnosti partnerky horsie, ako ked je clovek sam. Pretoze, ked nie som pri nej, nemam taku chut. Ale s nou mi chut rastie a musim to casto potlacovat. Potom je z toho az fyzicka bolest, lebo moje telo reaguje zvysenou tvorbou spermii.
------------
Tak dufam, ze som lepsie nacrtol, ako sa asi tvoj partner moze citit a preco sa tak sprava :) Uplne ho chapem.

dalsi

Baška159 Dnes 12:08 -

pijes vodu kazdy den ? Chodis na WC kazdy den ?

Nevidim dovod, preco by to nemal chciet kazdy den.

Viem pochopit tvojho partnera. Mne sa chce milovat tiez kazdy den a narazam na rovnaky problem, presvedcit moju polovicku o tom. Dokonca by som pristal, aj na milovanie tak 2-3x denne. Pritom si nemyslim, ze som sexom posadnuty. Beriem to ako sucast zdravej sexuality. Ved aj stravu pre telo mam 3x denne, tak preco nedopriaj aj dusi dobre ? :)

Mate proste rozdielny apetit a to sa tazko riesi. Mna to neuveritelne nasiera vo vztahu a miesto posunu vpred ma to posuva dozadu.

behind

Máloktorí partneri si v tomto sadnú.Sex je najkrajší vtedy, ked je chuť rovnaká.Dá sa to riešiť . Može viac masturbovať, alebo mu to môžeš robiť ty. Ak si bude trvať na svojom, treba uvažovať aj o rozchode.

sewie

ja by som bola rada sexu kazdy den:D...
tak si proste asi v tomto nesedite ...netvrdim ze si chora na hlavu-to nikto snad tvrdit nebude:D kazdy ma predsa ine potreby a treba si najst cloveka ktory sa v nich s tebou stotozni alebo sa budete schopni jeden druhemu prisposobit...

Baška159

Prejavuje sa tak, že sexoval by každý deň. Ak jeden deň nemáme sex, už je mrzutý a vôbec s ním nie je žiadna reč :(

To nie je nechuť k sexu, ale mňa otravuje to, že to stále chce, ide mi s tým na nervy, ako keby nemyslel na nič iné :(