Som zmätená, neviem čo mam robiť

Príspevok v téme: Som zmätená, neviem čo mam robiť
anonym151132

prišla som O rodičov, Z pôvodného bytu sa musím odsťahovať...mam dlhoročný vzťah, A dohodli sme sa S priateľom že pôjdem bývať k nemu,že si to spolu vyskúšame, kúpili sme zariadenie A prerobili jednu izbu V ktorej budeme spávať, totiž býva V tom byte ešte jeho otec, problém je tam že sú dva týždne pred sťahovaním A ja mam pocit že sme sa S priateľom odcudzili,stále sa hádame A veľmi sa tam neteším,nechcem tam ísť,ani s jeho otcom nemám extra blízky vzťah A starať sa O dvoch chlapov A zvykať si A prispôsobovať sa :( išla by som radšej sama do garsónky ale bojím sa to zrušiť takto na poslednú chvíľu keď už je všetko pripravené A kúpené, A každý čaká na kolaudáciu, všetci sa tešia až na mňa,každý by sa na mňa nahneval, neviem teraz či mam počúvať rozum alebo srdce :( poraďte Prosím

11315

Nechoď proti sebe a nerob niečo, čo nechceš len preto, že iní to od teba očakávajú. Nie si vydatá, aby si bývala spolu s manželom alebo sa mala starať o svokra.

O svojom živote rozhoduješ ty, nenechaj, aby tvoje rozhodnutia robili za teba iní.

[zruseny37]

Ešte stále sa hádate? Ak ti tam nie je dobre a máš peniaze na vlastný prenájom, tak sa odsťahuj. Nikto ťa nemôže nútiť niekde bývať. Určite tam nezostávaj proti svojej vôli.