Je mi zle

Príspevok v téme: Je mi zle
zolo

Dobrý deň. Pôjdem rovno na vec. Takže asi týždeň pred Veľkou Nocou mi začalo byť zle. Avšak to neustupovalo. Mal som pocit na zvracanie. Teraz už ani nie ale stále mi je zle. Bolieva ma hlava,cítim tlak v oblasti žalúdka a niekedy aj občasné pálenie. Brucho ma začalo bolieť a niekedy sa cítim slabší. Hrozne sa obávam rakoviny. Bol som na sone a tam všetko v poriadku. Aj vyšetrenie na HP bolo v poriadku. Ak máte niekto podobný problèm alebo viete čo by mi bolo prosím o pomoc. Ďakujem pekne

Shayleen

A sorry za chybu píšem z tel a nemam na slovenčinu nastavenú takže sa opravujem pani učiteľka reflux keď ti to až tak vadí!

RNG

Kostna rakovina boli priserne, ze na to niekedy nestacia ani velke davky opia.
Ale povacsine rakoviny nebolia, az v poslednom stadiu.

slunicko251

shayleen . reflex mas akurat tak na markize kazdy den o 17,25. ked uz tak reflux. ak bol u gastro . videli by to tam. kedze mu robili test na HP. zolo na tvojom mieste si dam spravit KO. plus biochemiu.. a budes mudrejsi... a este nieco shayleen ked sa chces vyjadrovat odborne nastuduj si veci o rakovine.. a potom mudruj!

Shayleen

Tumor nemôže bolieť lebo tumor nie je cítiť v tele. Bolest môžu byť ako prevadzajuci príznak ale nie bolesť tumoru. A migrena to tiež nebude typnem si na nejaké žalúdočné ochorenie ako už dole spomínané Gastritis alebo Reflex. V každom prípade chod za lekárom a vyžaduj si vyšetrenie

pucinko

Hmm, to by mohol byt i podrazdeny pankreas. Mozno by to chcelo si dat pozor na stravu a napoje. A neznervoznovat sa.

slunicko251

Shayleen. Na objasnenie, rakovina.moze boliet! Prezila.som.si to takze viem!!!!a zolo u teba to vvyzera na fajnu migrenu! Vyhladaj.neurologa!;-)