Rýchlo vyliečený zápal močových ciest?

Príspevok v téme: Rýchlo vyliečený zápal močových ciest?
Srandička20

Ahojte..chcem sa len opýtať, včera večer mi začali bolesti brucha, začala som cikať krv, pálilo ma, rezalo.... chcela som to nechať tak, ale moč bol čoraz krvavejší...tak som šla na pohotovosť, tam ma najprv vysmiali že čo tam chodím s takými debilinami a potom sa ma dačo popýtali len aby bolo... dala som im vzorku z moču, keď ho videli až sa zľakli..že už na pohľad hrozny... vyzeralo to ako malinový džúš... dali mi 3 tabl. nolicinu, a že keď mi to neprejde tak pojdem do nemocnice... na naleze ma B+++, K+++ a asi L +++... neviete mi povedať že čo to je? Dnes mi je už lepšie... moč je bezfarebný a už ma ani nepáli pri močení..len by som chcela vedieť že či neviete či je to už ok, ked nemam ani bolesti ...či to mi tak rýchlo mohlo prejsť za jednou tabletkou?

Srandicka20

Ale uz mam len jednu tabl, dali mi len na jeden den... Neviem ci mam ist zajtra k mojmu obvodnemu aby som ich brala aspon este par dni

mmomonna

Ahoj, mala si v moči baktérie, krv, leukocyty, t.z. riadny zápal močových ciest. Antibiotiká na zápal močových ciest pomerne rýchlo zaberajú, tak buď rada. Ale riadne ich dober, aby sa ti to hneď nevrátilo.