Vnutorne prazdna...

Príspevok v téme: Vnutorne prazdna...
didi11

Ahojte, mam dost velky problem neviem čo mam robiť. Beriem AD Tianeptin + Spitomin a aj neurol ked uz to nezvladam. Diagnozu mam Soc. Fobiu,tazku depresiu a uzkosť. Od januara som skušala už 3druhy AD a nic nesadlo, cca 3 tyzdne mam tianeptin mylan a ja meviem citim sa jak vnutorne a emocionalne prazdna. Chodiace telo bez duse a to doslovne, kym si nedam neurol ja sa citim uplne mimo. A to uz aj dokonca s neurolom! Nema nna take ucinky jak predtym.....uzkosti ustupili ale citim sa vecne bez nalady, chuti do zivota....
Neviem sa prinutit nic robit...
Mam aj terapie ale zatial nepomahaju :( ... Co mam robit prosim poradte. Tie myslienky a depky kt. Nastupili u mna su neskutocne,kolko krat myslim na smrt.. Uz aj agresivita umna stupa :(
Neviem co sa somnou deje....

Genezis99

Ja mám tiež psychické problémy a so skúsenosti viem, že niekedy už ked nezaberá ambulantná liečba, domáca liečba tak je lepšie sa dať hospitalizovat popripade zmenit psychiatra.

salon

Didi tie lieky co beries su az prilis...
A neurol no hroza...
Psychiatricka ta z tohto nedostane,ta len skusa co to da nakolko je to jej praca ta napchavat liekmi...

Som za terapie,ale kde najst takeho terapeuta,ktory ti ozaj pomoze...niekedy staci aj dobra kamoska,alebo mily chlapec,frajer,asi nemas,ze?

Ako prebiehaju tie terapie,chodis normalne ku psychologicke ci?
A odkial si?
Kolko mas rokov a povedz ake si mala detstvo...kludne sa tu rozpis my ti pomozeme,podmienka je vsak,ze budes velmi uprimna a ze budes chciet na sebe popracovat :-)