Som strasne chuda

sewie

suhlasim s odpovedam, potrebujes nabrat svalovu hmotu a nastavit k tomu spravnu dietu. spravny pomer bielkovin, sacharidov atd...ved si k tomu nieco nastuduj! na internete musi byt kopec rad a informacii. alebo sa porad s dietologom...hlavne sa necpi sladkostami a boh vie cim do prasknutia...mozno priberies ale mozno si odpalis ladviny a pecen....nezdrave jedlo nie je nezdrave len kvoli naberaniu hmotnosti-na to sa nesmie zabudat!

skype

zlatko neboj niesi sama.ja mam 35 166cm,50kg.som po porode a pribrat sa mi neda.vzdy som bola chuda a vzdy aj budem.a na komentare ako su pod mojim prispevkom si nevsimaj.ja som cely zivot pocuvala ze mam anoreksiu,bulimiu a co ja viem este co.zajdi si za doktorom nech ti da specialnu dietu.

odpovedam

ludia, ako mozete take evci pisat? ved to su uplne scestne veci. Jedlom sa pribera len na tuku - robi sa fald na bruchu, ale do koncatin telo nepriberie. Navyse, chudi ludia, co nevedia pribrat, nemaju metabolizmus zrychleny, ale spomaleny (ziviny sa im dobre nevstrebavaju). Jedina sanca ako pribrat rovnomerne a zdravo je posilovat s tazkymi vahami a k tomu adekvatne nastavit stravu.

XoXa

Je to jednoduché - žer, žer, žer a žer :) Musím sa niečím neustále ladovať, aj keď cítiš, že máš dosť, neprestávaj. Postupom času sa ti žalúdok roztiahne.

Samozrejme, pohyb obmedz na minimum. Čím menej, tým lepšie.

A zakaždým pred spaním si daj niečo extra kalorické, najlepšie niečo sladké, a veľa toho, veľa!

bonzone

podľa mňa máš rýchly metabolizmus. Rýchlo spaľuje tvoje telo energiu či už tuky, bielkoviny a cukry a preto sa ti to v tele neukladá ale všetko spáliš.