Vystreľujúca bolesť krížov

Peterr11

Už som si prístroj Cellion objednal a čakám, kým mi príde. Som naň zvedavý :) hádam mi pomôže, verím tomu. Zatiaľ nebudem skúšať nič iné, vydržím to :D

Kristynk_a

Ja ti môžem odporučiť prístroje Cellion, sama mám jeden doma a vždy, keď mám bolesti tak ho použijem :)Na druhý deň som ako rybička.

Kýčera

Peter, som rada, že Ti je lepšie, daj vedieť ako si dopadol. Toto fórum je výborná vec, človek sa tu stretne so stupídnosťou najhrubšieho zrna, ale aj dozvie kopec nových užitočných vecí, ako napr. tie od Žaklíny, zverejnené informácie si nutne musí poriadne vytriediť. Kórejci sú v tomto šikovní, aj Ceragem je ich výrobok. Môj syn mal tiež takýto problém, prišiel ako Jean de Peyrak a po prvej masáži dokázal už šoférovať. Nasledovali ešte dve, zuby zatínal, teplota na stroji bola na 55°C, týždeň nosil obličkový pás a už dávno je v pohode, bez liekov ...Dovtedy však túto terapiu odmietal a odrazu : "Mami, prosím, vybav mi, musím ísť do Viedne ešte dnes..." a pás mi doteraz nevrátil. Mami samozrejme vybavila a synátor musel počúvať jej uštipačné reči...

Peterr11

Jasné, po masáži sa snažím byť stále v teple, už je to aj lepšie, začína to ustupovať po tom všetkom, čo som vyskúšal. Ten cellion je tiž dobrý, objednal som si ho na vyskúšanie.

Kýčera

Peter, ak si bol na ulici "u 2 levov"?, má dr. cez 60, priezvisko na A a robí tam ešte, tak áno, ale dosť o tom pochybujem. Ona najskôr pacienta vyšetrí a počas akupunktúry sa dozvieš aj to, čo si nevedel o svojom zdravotnom stave. Niekomu stačí jedna aplikácia, druhý ich potrebuje viac. Ak teraz skúšaš masážne lôžko, zatni zuby a vydrž, bolesť oddíde a kríže po masáži okamžite zabaľ do obličkového pásu a bez neho neurob ani krok.

Peterr11

Je to možné, že to je tá u ktorej som bol aj ja. Mne to pomohlo, ale ako vravím asi to treba opakovať. O tých prístrojoch som sa rozprával s kamarátom, ktorý o tom vie viac, povedal nech to skúsim, tak skúsim ešte prístrojovo a uvidím.

žaklína

My máme doma taký prístroj- myš cellion, mne to pomáha a nemusím nikam chodiť, tak si to skúste,je to síce drahšie, ale stálo to za to, možno pomôže aj Vám.

Kýčera

Peter, práca počká, choď k lekárovi, zbytočne strácaš čas. Zdiagnostikuje Ťa, začne liečiť, možno robí aj on akupunktúru alebo Ťa napraví, ak bude môcť, ale budeš musieť byť disciplinovaný. Moja suseda nevedela pohnúť krkom ani vľavo, ani vpravo a po jedinej aplikácii akupunktúry prestali bolesti a krkom voľne pohybovala. Robila jej to lekárka v súkromnom centre v BA.

Peterr11

Už to troška povolilo, ale zase prišla práca, nemám čas tam chodiť a mám to späť, asi si urobím dovolenku a zájdem na liečenie. Alebo skúsim ešte tie prístroje.