Z hnedej na blond

Príspevok v téme: Z hnedej na blond
Alicka17

Baby potrebovala by som poradiť, prirodzene mám hnedé vlasy a rozhodla som sa ísť na blond, bola som trikrát na melír, to bolo v pohode a teraz som bola na farbu s tým že kaderníčka musela použiť dve farby pretože mam vlasy celkom dlhé, počas toho ako som tu farbu mala na hlave tak to štípalo ale vydržala som to, no keď som prišla domov tak som si hrabla do vlasov a na niektorých miestach mam chrasty od toho ako mám spalenú pokožku :/ nie je to ešte uplny blond, pretože ešte musím ísť raz na farbenie a potom už len dofarbovanie :) myslíte že by som mala ísť ešte na to farbenie, keď po tomto farbení to takto dopadlo? :) veľmi chcem byť blondína ale neviem či to nebude mať horšie následky ako teraz :) za odpovede dakujem

zuzi74

To sa kadernicka ani nespytala, ci ta farba nestipe na hlave? Co to bola za znacka? To vyzera byt na zlu reakciu na tu farbu...kolko %-ny peroxid dala do farby?
Rozhodne by som si dala najprv do poriadku tie chrasty vo vlasoch a nie to tak rozmyslala nad tym ako chcem byt silou mocou blondina. Ked ti spali aj vlasy, budes mat sice vytuzenu blond farbu, ale seno na hlave.