Trápenie s kilami

Príspevok v téme: Trápenie s kilami
el25

Ahojte, veľmi ma trápi moja váha mám 99 kíl, 173cm a 21 rokov. Za posledné roky sa mi váha pohybovala okolo 85-90 kíl, vtedy mi ani moc nevadilo pár kíl na viac cítila som sa fajn avšak za posledný rok som nabrala vyše 10 kíl a už sa necítim tak fajn. Pritom veľa nejem, snažím sa vyhýbať sladkému, všade chodím pešo aj do školy pár krát do týždňa chodím na prechádzky so psom či si zajazdiť na bicykli. Mám problémy so štítnou žľazou a taktiež som astmatička. Čiže schudnúť pre mňa čo i len jedno kilo znamená veľa námahy a ani sa nestihnem spamätať a už je späť. Keďže sa blížim k 100-vke trápim sa čoraz viac. Viete mi poradiť ako začať s chudnutím a s cvičením tak aby som mohla vidieť výsledky? Možno aj nejaké vitamíny, ktoré by mi pomohli? Taktiež som počula dobré recenzie na zelený čaj. Privítam akúkoľvek vašu skúsenosť a radu. Ďakujem :)

hankaK

vyhľadaj dietológa aby ti nastavil jedálniček. Zelený čaj má skvelé blahodárne účinky na organizmus a tiež vplýva pozitívne na chudnutie, obsahuje veľké množstvo antioxidantov, znižuje hladinu cholesterolu. ALe to je len jedna zložka. V prvom rade treba detoxikovať tela, vyhľadaj odborníka.

kejra

jooj moja, aj ja mám podobný problém, len mám 160cm a 87kg, myslím, že sme tým padom na tom podobne,
Veľmi ti drzim palce, ja by som velmi potrebovala parťačku čo by chudla so mnou, lebo sa bojim kam to pojde :(

mondyna

ahoj el!ak chces mozme sa podporovat navzajom. :) aj ja chudnem a potrebujem este tak 16kil :( budem rada ak sa ozves!ak mas zaujem mozme si pisat mailom :)

hvctv

el25 drzim ti palce, urcite to das. nezameriavaj sa na chudnutie, ale na zdravy zivotny styl. najdi si sport, ktori ta bude bavit. napriklad plavanie. 4-5 x do tyzdna ., uvidis ako dobre sa budes citit.

el25

Dakujem Vám veľmi pekne za rady a hlavne za podporu. Chcem ešte dodať raz sa mi podarilo zhodiť 10 kíl za dva mesiace a nakoniec som to aj oľutovala jedla som málo a 5-6 hodín pred spaním som už nejedla vôbec. To som oľutovala hneď ako sa dostavil jojo efekt, vedela som že som bola hlúpa. Takže rady typu "nejedz" ani neregistrujem. Už od malička pchajú do mňa rôzne lieky, ktoré mi úplne pokašľali metabolizmus. Ja sa nevyhováram, tie ktoré máte podobný problém viete že je to naozaj ťažké.

ešte raz ďakujem :)

Kýčera

Iren 1,ďakujem Ti veľmi pekne za podporu,ale mne tá sláva nepatrí.Ja som len dievča psychicky podporila,povedala,aby už nepúšťala váhu vyššie a poskytla pár informácií.Takže Hgccv,Shayleen,Ria_94,Sewie a Ty ste jej dali viac info,podporili ju tiež a dodali nádej,že sa to dá.Aj ja sa pripájam k tým,kt. jej fandia.

Iren 1

No nedá mi nereagovať.
Kýčera, s tebou absolútne súhlasím a mimochodom aj ja beriem euthyrox a keď som jedla málo, tak som aj tak priberala a našla som si výživovú poradkyňu a dostala som jedálníček na 6x denne jedlo, každé 2,5 - 3 hod. a kila išli dole a pohyb bol, že denne 20-30min chôdze, lenže záleží na porciach a pitnom réžime, hodne zeleniny a čo najmene príloh a potom to ide, lenže to už musí byť na stálo a nevrátiť sa k pôvodnemu stravovaniu, čo ja som urobila a ups kg. sa vrátili a tak som sa vrátila z krátkej cesty a už sa stravujem opäť ako vtedy a ako Kyčera píše, potraviny - zeleninu na K ,nepapať ako aj soju. Neboj to dáš.

sewie

el25, aby sme to zhrnuli, proste rady od Mis-ky neber vazne, uz len podla jej prchkych prispevkov je vidno ze nie je na tom dobre....presne takto isto som reagovala aj ja ked som mala anorexiu a jej jedalnicek by tomu zodpovedal.

mrzi ma to, lebo je presvedcena ze je ok a vsetci ostatni su ... taka ista som bola aj ja...snad sa jej raz otvoria oci. el25 drzim palce a dufam ze si vyberies zdravu cestu

Kýčera

El 25,nezaoberaj sa "mega" chudnúcimi nápadmi Mis-ky,kt. evidentne zanechali stopu na jej psychike.Všetci ostatní Ti radia rozumne a správne,niekomu vyhovuje stravovanie 3x za deň,inému 5-6x,každý je iný.Ak si jedla doteraz 3x,môže Ti zabrať to druhé.Len by som tie informácie doplnila-musíš vynechať zo svojho jedálnička všetku zdravú zeleninu na "K"-kel,kapusta,...A chýbať Ti môžu tiež nejaké VITAMÍNY a MINERÁLY.