Nespavosť

[zruseny37]

Ona je v tomto smere strašný extrém. Ja by som už ležala s plným nosom a bolesťou hlavy v posteli, bola by som neznesiteľná a asi aj čiastočne duchom neprítomná z toľkej únavy.

Mňa zaujímajú ľudia a ich problémy.

Symet

Hodinu pospí ? tak až takýto extrém som neskúšal, a myslím že by som to ani nezvládol :) možno máš pravdu :) kto ťa už dnes vypočuje,každý má to svoje a hladí si svoje :)

[zruseny37]

Mám kamarátku, ktorá nemá problém ísť z dennej na nočnú a ďalší deň funguje normálne s tým, že si nadránom hodinu pospí. Sme rôzni.

Pozerám, že ty si skôr potrebuješ pokecať, než riešiť nejaký problém... Haha, ľuďom netreba veriť. Dôvera potrebuje dôsledné poznávanie.

Symet

To je ten problém že dosť dlho som žil sám :) na byte z práce samota,ráno samota,víkend samota možno som nemal nikoho s kým by som rozprával o mojich problémoch a ani nemal čas a chuť niekam chodiť a možno som tak skeptický že málokomu verím,ale potreba je silnejšia a pár krát som sa popálil...ale to mi nejak nezabraňovalo k tomu...mám ďaleko do 30...ale aj ja som potreboval dávnejšie tých 7/8 hodín.Teraz 4/5 a hotovo niekedy ani nejdem spať :D sa čudujem kde sa to vo mne berie :)

[zruseny37]

Môže na tom niečo byť, no a zase na druhej strane sa človeku s vekom mení aj potreba spánku na menej o nejakú hodinu. Ja už som nespala z rôznych dôvodov, aj kvôli trápeniu, ale na druhej strane, ak som prišla domov z práce po dlhej zmene, tak som nemala čas riešiť problémy a chcela som len spať v tej chvíli.

Symet

Pár krát sa stalo že som ani nezaspal ;) a išiel normálne do práce a všetko v poriadku ... a ako som prišiel domov tak spať ? zas o 2 ráno :) trvá to už 2 mesiace možno viacej neregistroval som to od začiatku.Myslíš že to má niečo spoločné ? nevnímam to ako problém ktorý by mi neumožnil normálny spánok :/

[zruseny37]

Ja zas, keď som prílíš dlho hore, tak o tej 2. - 3. už neviem zaspať a potiahnem to až do rána do 5., a potom len čo začne svitať, už spím ako zarezaná. Najradšej si pospím aj 8 hodín, ak sa dá. V tomto sme každý iný. Aj môj priateľ spáva niekedy len 5 hodín a vraví, že mu to stačí, tak možno si aj ty ten prípad, ale môže to spôsobovať tvoje trápenie. Ak áno, tak treba vyriešiť práve to.

Symet

Práve že tomu sa čudujem,pôjdem si teraz ľahnúť nezaspím ... ale jak pozriem na hodiny 2-3 tak už aaaaaa by som spal...a šup :) ráno sa budím v pohode,a cez deň vydržím a môžem robiť aj do zbláznenia ísť aj do fitka a proste nič.Trápia ma určité veci...ale stres nemávam

[zruseny37]

Pokiaľ ťa to neobmedzuje a hovoríš, že unavený nie si, tak by to nemal byť problém. Ja po náročnom dni vždy ľahko zaspím a po športe tiež. Netrápi ťa niečo? Nemáš stres?