Ako schudnut rozdielne v partiach

Príspevok v téme: Ako schudnut rozdielne v partiach
heyyou

Ide o to, že na hrudi mi trčia kosti a ruky mám moc chudé - prsia žiadne ale zadok a stehná mám tučné trasľavé. Pri behaní chudnem aj dole ale aj hore a nakoniec som aj v tvari vyziabnutá moc. je tam strasne velky nepomer. ked sa zameriavam na posilovanie tak nohy mam jak chlap a hore stale nic. vyzera to velmi zle.

wee8

Ja mam presne to iste, na hrudi mi mozes rebra spocitat, ale noziska mam riadne :-D
Ako ti radia ostatni, skus posilovat cele telo, s vlastnou hmotnostou, alebo aj pridaj vahy...vyformujes si jednak hornu cast tela, ramena a nohy ti spevneju, nebudes ich mat traslave...ved radsej tam mat svaly ako tuk, nie ;-)
A neboj nikdy nebudes mat taku svalovu hmotu ako chlapi, to by si musela brat nejake suplementy..

JustDOIT

ženy priberajú najmä do stehien a zadku, potom brucho, prsia, ruky a pri chudnutí to je presne naopak.. najprv schudnete z rúk, brucha a až potom zo zadku a stehien.

Je obrovský mýtus, že ak budete cvičiť danú časť tela tak z nej schudnete viac.

Potrebuješ nabrať nejakú svalovú hmotu, ktorá ti postupne spáli nadbytočný tuk..

Pri behu schudneš a spevníš telo veľmi pomaly, a spáliš väčšinou len to čo si zjedla.. Odporúčam radšej šprinty. Skús si dať aspoň 5x 100 metrov šprint, po každej 100ke minúta a pol alebo 2 minúty pauza a znova. Telo bude spaľovať tuk ešte 2 dni po tom.

Alebo cvič silovo, to je ďalšia efektívna cesta ako schudnúť a zosilnieť. Rob drepy najlepšie aj s váhou a precvičuj aj hornú časť tela, aby si bola symetrická a výsledok sa dostaví..

Samozrejme k tomu patrí aj dobrá strava.. vyhľadávaj bielkoviny, vyhýbaj sa rýchlym sacharidom ako je pečivo a sladkosti a radšej skús zemiaky, ryžu, ovsené vločky, zeleninu a jedz aj tuky (orechy, tučné jogurty, syry, kefír, vajcia)

Btw: priberá sa zo sacharidov nie z tukov

ukulalula

Ja mam presne tento istý problém. Nohy mam svalnatejšie (teda nie pevné,,lebo pri výške 167 mam 49kg...čo je aj málo) a hore som uplne chudá. Je to dosť blbé, ale asi si nepomôžeme :(

taktonejde

no len lokalne sa chudnut neda,ked sa chudne tak z celeho tela,asi ti ostava len posilnovat zadok a stehna ale primerane aby sa spevnili a zmensili troska,ale tak zasa je tam nevyhoda ze moze to posobit ako sama pises ,,ako chlap,,