Zahmlené videnie?

Príspevok v téme: Zahmlené videnie?
Symet

Dobrý večer,robil som si doma z dreva konštrukciu a menší kus dreva mi vystrelil do oka,no neviem či do bielka presne alebo keď som mal zavreté ... v priemere 6x6mm ... no oko som si umyl viac krát,ale po 2 hodinách stále naň vidím zahmlene...nie moc iba máličko .. prečítať dokážem,no zahmlenie nieje moc velke iba v strede...je to nejak závažné ? ďakujem

Rescue84

Tak zahmlne oči nebo oko boli ste prepačenim u očného lekára možno pri umytiu oka nebo oči neco vám tam ešte ostalo

[zruseny37]

Daj si, ak ich máš začervenané, podráždené alebo ťa pália... :D Vidíš na monitor a klávesnicu, budeš ok.

Symet

Ďakujem idylka ;) dám na tvoje slová :) mimochodom mamina má doma kvapky ( SensiLux ) ale to sú na začervenané, páliace,podráždené oči...Mohol by som si dať aj tie ?

Symet

Práve že ma každý iba plaší,a nikto nedal nejakú pozitívnu radu...že oslepnem a pod...tak mám trocha šok,čo ak to bude pretrvávať aj ráno ? asi by som mal potom okamžite nájsť odbornú pomoc...no každopádne dúfam že to prejde,ale nehorázne mi to vadí :/ ale že po 2/3 hodinách ani trošku neustúpilo ? čo tak skúsiť nejaké kvapky do očí ? ale na druhej stránke sa bojím že mi to zhorší :)

Symet

hmm aj teraz ? no chcel som to nechať do zajtra rána či to prejde ... ale cítil som v oku že to trocha zabolelo ... nieje to extra silné zahmlenie .. vidím na diaľku a prečítať písmená tiež dokážem,len proste mám zahmlené .. žeby nejaká reakcia chvíľková ? alebo nárazu ?