Strasne sklamanie z lasky, nechut, nespavost

Príspevok v téme: Strasne sklamanie z lasky, nechut, nespavost
IzabellaSliz

Ahojte, prosim Vas o radu :(
mam 22 a zažila som neskutocne sklamanie. Kamarat ktory ma obletoval a dávali sme sa dlho dokopy, mi zrazu povedal, ked som mu chvela oznámiť ze s nim chcem byt, ze uz to ku mne neciti. Ze nevie preco, ze sa nechape, ze tomu nerozumie, ale ze ho presla chut po troch mesiacoch balenia a davania mi pozornosti..medzitym skm sa dozvedela ze mal ored dvoma tyzdnami nieco s dvoma babami.. Tri roky sa poznáme, vzdy sme sa chceli navzajom no az teraz to bolo take vazne. Som hrozne smutna, stale placem, štvrtý den nic nejem, a nespím, som vyčerpaná a strasne rychlo mi bije srdce, hrozne to boli :( prvy krst som sa zamilovala a to takto nešťastne. Povedali sme si ze spolu raz urcite budeme, a ze budeme stale v kontakte..aj sme sa smiali, ze si budeme dohadzovať baby a chalanov, ze sa uz tak velmi poznáme..
strasne mu chcem napisat, ale nemam dovod, neviem o com b sme si pisali..strasne mi chyba, a hrozne by som chvela aby to bolo ako predtym, a neviem preco som mu nedala skor najavo ze ho ľúbim :(
Prosim vas, da sa toto nejako este zachrániť ? Ako to v nom prebudiť ? Dakujem

Nina.

solnicka77 nechápem tvoj útok, pretože ja som sa nesnažila nikoho uraziť. Komplexy máš jedine tak ty, pretože tvoj príspevok je absolútne neopodstatnený. Nie som si vedomá, že by som niekoho urazila, alebo podobne.

solnicka77

Nina, chod si svoje komplexy riesit inam :D a nauc sa citat, pise ze sa mu len chystala oznamit ze ho lubi a ani predtym mu to nepovedala.
K teme - aj to sa stava, kazdy to zazil ci muz alebo zena, ale zivot ide dalej a este stretnes vela chalanov ktori sa ti budu pacit :)

Nina.

Stratil záujem, práve preto lebo ty si mu ten svoj dala najavo. Je veľa takých chlapov. Nebola by si s ním šťastná. Ignoruj ho, vykašli sa na neho. Kamarátstvo s ním by ťa iba ničilo! Jeho baví len dobíjanie, len hra na mačku a myš, nejde mu o vzťah. Bavilo ho to keď si ho nechcela, potreboval si pravdepodobne niečo dokázať. Preruš s ním všetky kontakty, inak ťa to bude zožierať donekonečna.