Ako zabudnuť na velku lasku?

_meno

Ahoj magi8987

Ak mozem zo skusenosti povedat, vsetky vztahy su tie prave : ono to ze citis tuto vazbu je pre teba dobre magi :)

Preco pises ze u neho nemas sancu?

Lebo zivot v nas zivis, co zivot chce :) Ak chce aby ste boli spolu tak to prosto bude zivit.

Ono je to lahke - co chce zivot je to, co ked sme ticho tak sa deje samo - to len my zijeme v ustavicnom strese lebo sa snazime oddelit od zivota a to nas vysiluje ..

Ono je to este lahsie ako sa ti moze zdat - pretoze v skutocnosti chce zivot zit co "tebe ponuka". (On sam chce tvorit vztah medzi tebou a tym chalanom - presne ako pises vo svojom prispevku, to len ty chces zabudnut : prakticky nechaj to tak - vracia sa to ? uvedom si ze to nerobis ty - ale ze to robi zivot :)

A ked sa prestanes stotoznovat so zivotom - porozumies co sa ti snazi povedat :) Tvoj hruby odpor prekryva jemnost zivota, preto ho nepocut :)

Prijmi ten vztah, prijmi zodpovednost za tuto radost :)

Vela stastia a radosti ti prajem magi8987

Kýčera

Michal 555 Ti dal peknú radu. Ja by som len dodala, že tú Tvoju terajšiu prebije len ešte väčšia a z oboch strán naplnená láska, raz príde, uvidíš...

Nina.

Tak to je veľmi veľmi dlhá doba. V takom prípade by som sa asi zamyslela nad tým a zároveň sa ťa spýtala - naozaj je pre teba až taký nedosiahnuteľný? Nie je to len tvoj pocit? Pretože v tomto prípade by si sa mala aspoň pokúsiť sa s ním nejak skontaktovať, bližšie ho spoznať a pod.

michal555

Usudzujem ze to bola tvoja prva laska a na tu sa zabudnut neda. Ak to niekto dokazal tak poprosim navod. V tvojom zivote moze nastat niekolko situacii. Bud budes mat stastie a najdes si partnera ktory bude velmi podobny tvojej starej laske a tie stare spomienky nahradis tymi s novym partnerom. Alebo dospejes, tvoja osobnost sa vyformuje a na staru lasku budes spominat s usmevom a nostalgiou. Alebo sa budes dokola krutit v bludnom kruhu a spomienkach na byvaleho, neotvoris sa novym prilezitostiam a vela dobrych chlapov ti utecie pomedzi prsty. Musis zit v pritomnosti a netrapit sa kvoli ludom, ktori su minulost.