Mesiac menstruacie

Príspevok v téme: Mesiac menstruacie
Dominima

Ahojte pomocnicky...neviem kam sa mam obratit...som druhy mesiac v Anglicku a mesiac v kuse krvacam...obcas silne obcas slabe....nornalne som menstruaciu doma mavala na cas pravidelne...neviem ako to tu mam liecit pretoze tu este niesom evidovana a doktorka je premna momentalne prilis draha kedze som.samoplatca...az by ste vedeli hocijake rady co nato moze pomoct budem za kazdy jeden vdacna..ze co nato moze pomoct alebo co mam skusit spravit..nemam tu ani antibiotika len na zapaly a anginy.....dakujem...

odpovedam

minimalne si mohla zatelefonovat nejakemu slovenskemu gynekolgovi, urcite by pochopil situaciu. mesiac krvacania je vela. na caje a samoliecbu sa vykasli, ty potrebujes poznat pricinu. volaj nejakemu lekarovi a dohodnite si postup.

ewelin2828

a kolko mas rokov? mimomenstruacne krvacanie fakt nie je sranda....hlavne ak zena uz ma svoj vek...ak sa ti da, rychlo sa tam nejako zaeviduj, poisti...neviem co k tomu potrebujes a sup k lekarovi....zdravie mas len jedno...na peniaze kasli..ak nemas, skus si pozicat...zdravie ma vyssiu hodnotu ako nejake usetrene peniaze ;)

dominima

Neviem co to je ...mama vravi aby som skusila entizol ze je to na infekcie cisty a zapaly..skusam prvy den tak uvidim ci to pomoze....aj urologicky caj....neviem co bude dalej..

Najčítanejšie články