Oreganovy olej a zaludok

Zora 35

Velmi pekne dakujem sisa! A uzivala si aj ten betain? Lebo ja som si vcera skusila dat pred jedlom jeden betain a po jedle ma zase sialene krce chytili....uz sa bojim vsetkych doplnkov... :( ako vlastne zistim ci ten betain potrebujem alebo nie? A candidy si sa zbavila???

sisa74

ahoj,ja som tiež mala tieto kŕče po požití ale až tak neskôr asi tak 3-4 hodiny od užitia teda keď už bola kapsula v črevách,brala som ich vždy po jedle,nie na prázdny žalúdok,skús začať najskôr s jednou aby si črevá zykli ja užívam momentálne jednu doobeda druhú popoludní a už vôbec nič nepociťujem ale zo začiatku to bolo teda riadne nepríjemné až na odpadnutie mi bolo.
oreg.olej v tobolkách užívam približne 4 mesiace a len dúfam,že sa mi mykóza nevráti,ešte jednu vec poradím,mám aj oreg.olej vo fľaštičke,ak začnem pociťovať nejaké šteklenie tam dole tak si na vatovú tyčinku kvapnem 2-3 kvapky a povytieram vnútro vagíny,zatiaľ mi to funguje.

Zora 35

Ok, betain HCL mam tiez doma. Ako ho mam uzivat? Viem ze som raz niekde citala ze treba zaroven s betainom aj nieco ine este uzivat len neviem co...

RNG

Entericky ochranena tobolka sa nemoze rozpustit v kyslom zaludku ale az v alkalickych crevach Prave si si dokazala, ze nemas ziadne kyseliny v zaludku

Zora 35

Prosim skuste mi niekto poradit...na obed som si dala jednu tobolku oreganoveho oleja a neskutocne krce este stale, bolo mi az na zvracanie. Tak som sa tesila ze mam konecne vsetky doplnky doma a mozem zacat... :( dalsiu tobolku si uz netrufnem dat. :((( Existuju nejake normalne lieky proti candide? Su len na predpis?