Na ktorej ruke nosíte obrúčku?

Príspevok v téme: Na ktorej ruke nosíte obrúčku?
R_Janka

Ahojte,
v septembri sa budem vydávať a keďže som už počula toľko názorov na nosenie obrúčky som z toho zmätená. Na ktorej ruke vlastne nosíte obrúčku?
Niekde som čítala, že by sa mala nosiť na ľavej, ale dosť často vidieť, že kamarátky ju majú na pravej, dokonca jedna známa ju má na prostredníku.

gabona1

Ahoj, ja nosím obrúčku už 16 rokov na ľavom prsteníku. Myslím, že to takto má byť...ALe podstatné je, že ju nosíš a neodložíš do skrinky...:)

Alex_K

Bože, nie je vám ešte trápna tá reklama na Rýdl? Pôsobím v oblasti marketingu a poviem vám, radšej žiadna reklama ako trápna a nútená.
Ja som sa vydávala v januári a hoci sa mi obrúčky v Rýdl páčili, nekúpili sme ich tam, už aj kvôli reklame.
Mimochodom nosíme ju na pravej ruke.

Tereza0067

Ahoj áno obrúčka sa má nosiť na ľavej ruke ofic. sme sa to spytovali keď sme si obrúčky kupovali u Rýdla, tiež som z toho mala menšiu dilemu pretože ako hovoríš na každej stránke sa píše niečo iné, niekto to nosí na pravej niekto na ľavej ruke. Ale ľudia to nosia väčšinou inak kvôli pohodliu, tiež som si ju prehodila na pravú ruku nejako mi na ľavej vadí. Ale origo má byť na ľavej :) No áno aj ja som videla už kadejako nosiť obrúčky :D

obruckaaa

Oficialne sa ma obrucka nosit na lavom prsteniku,ale manzel ju nedavno zacal nosit na pravej ruke lebo troska pribral a proste na pravej ruke mu skratka sedi lepsie.A poznam ludi co nosia obrucku na prostredniku ale to preto lebo im je na prstenniku velka