Rozumiem si s nim ale nevonia mi

usmevny_den

je zaujímavé, že ti nevonia, ale bozky a milovanie sú v pohode, aj ťa vzrušuje, hmmm, ak by ti fakt nevoňal, nedokázala by si sa s ním ani intímne zblížiť... inak aj chémia je vo vzťahu veľmi dôležitá, nielen psychický súlad..

kafe

no, spomenula si to už sama - môže to byť stravou alebo má nejaký zdravotný problém. Aj podľa mňa je hlúposť riešiť, že ti nevonia, ak si rozumiete, vzrušuje ťa.. proste kašli na to. Prípadne čas ukáže, či sa niečo medzi vami zmení.

dalsi

Cloveka ovplyvnuje stav hormonov, ako vnima potom feromony druheho. Zeny, ktore uzivaju HAK, uprednostnuju iny typ muzov, ako zeny, ktore HAK neuzivaju. Podvedome ich to ovplyvnuje pri vybere partnera a HAK im urobi gulas vo vybere.

Vonanie je kazdeho osobna zalezitost, ako mu to nos interpetuje /hormony to interne ovplyvnuju. Cize raz moze nieco voniat a inokedy nam to moze smrdiet.

Statisticky, co sa tyka vonenia, neni dnes problem sa umyvat, svoj pach nahradit parfemom, alebo parfemom s feromonami.

Takze vela urobi hygiena /umyvanie sa/, ale aj starostlivost o ustnu dutinu, dobra dentalna hygiena. Nepouzivat HAK a hlavne strava, ktora sposobuje pot, ktory smrdi. Ziva strava ma vonavsie potenie, ako ked je vela bielkovin, udeneho masa, atd atd.

Je hlupost, ak si rozumiete, riesit vonu, ako hlavny problem. Jedine, ze by bol problem v genetickej kompatibilite, ale to uz uvidite pri plodeni potomka, ci to je taky problem.

Ludom sa vacsinou vychadza dobre s niekom podobnym s podobnymi nazormi, ale na plodenie je pre evoluciu ziadana skor geneticka rozmanitost, kde jeden druheho doplna. Pre ludsku psychivku vsak uplna rozmanitost - "ja o koze, ona o voze" - moc dobra neni. Lebo z nedorozumenia su konflikty. Takze vacsinou to chce najst nejaku zlatu strednu cestu.

Bvcxy

Mne sa stalo napriklad aj to, ze byvaly mi zozaciatku vonal a potom sa to zmenilo. Zacal nezdravo zit a pocitila som to.

Bvcxy

A co ak ma len nejaky zdravotny problem... alebo je to len zo stravy. Ma rad koreniste jedla a cibulu. Lebo neviem si to inak vysvetlit ked aj v sexe nam to klape,vieme sa vzajomne potesit.

lucia238

mam56 tvoj prispevok nema ani hlavu ani patu. co si chcela napisat asi vies len ty sama...
BVCXY nebude to klapat, ta chemia je rovnako dolezita ako to vzajomne porozumenie, ba na zaciatku vzathu este dolezitejsia, jednoducho, mozete si rozumiet , ale nezamilujes sa donho, ked ti "nevonia", kazdy kto to zazil ti to len potvrdi.