Preco som taka zla a odporna?

Príspevok v téme: Preco som taka zla a odporna?
hnusna56

Viem sice ze tato tema patri do kategorie psychicke pro blemy ale pisem to na mobile takze nie vsetky kategorie sa mi zobrazili. Ako zacat no jednoducho sme na navsteve a ja nenavidim tieto rdinne stretnutia. Pytate sa asi preco som teda sla. No keby na masom dome nevyminali vsetky okna tak samozrejme doma ostanem. Hovorim si ze nejako to prezijem. Lenze prislo to na mna. Som nervozna, hnusna, chcem revat, kricat, vsetci mi lezu na nervy co som uz mnohym nechala aj pocitit. Nenavidim cely svet, nenavidim ze je teplo, nenavidim ze mi na hlavu pecia slnko. Nechcem byt taka ale neviem to ovladat. Do toho ma boli hlava z coho som este vicej nervozna. Nie nic na mna nelezie to len mna vzdy tak boli aspon dva krat do tyzdna hlava. Nedokazem takto nadvezovat vztahy s ludmi kedze mi ako vzdy vsetci lezu na nervy
Som uz z toho unavena, ja uz naozaj nevladzem. Jako mozem byt tak negativna a zla kde sa to vo mne berie. Mam 20 rokov ale mam pocit ze mam 100 :( Nemam energiu, nic ma nebavi, som bez energie dozivota ako keby som le cakala na smrt. Mala by som svoj problem riesit uz s psychologom? Alebo ma niekto s takymito stavmi osobne skusenosti?

Rut

Ahoj hnusna56, nemyslím si, že si hnusná len jednoducho návštevy ťa nebavia a témy,ktorí rozoberajú ťa nezaujímajú. Pravdepodobne si otrávená počúvať dookola stále tie isté problémy či sťažnosti. Poznám to, lebo každého koho stretnem sa mi zveruje a sťažuje tak, že až niekedy tiež mávam chuť byť hnusná, odporná a keď som sama si veru aj zakričím a zanadávam. Jednoducho nás ľudia cicajú z energie a niekedy nenechajú ani dýchať. Psychológ nepomôže lebo je to v nás tá ťarcha. Ja si uspokojujem nervy a podráždenosť tak, že si dám Stress B-komplex a Vápnik,horčík,zinok od kvalitnej značky -odkaz odstránený-.

van Alden

tvoje stavy su pre psychiatra, len ten moze predpisovat antidepresiva a ine lieky. Psycholog ta len vypocuje a to je vsetko.

Analytik

Pusti si dáke vide z drsnehosveta alebo prečítaj nejaké príbehy ako si žijú ženy v islamskom štáte a uvedomíš si ako máš skvelý život si znudená myslíš si, že nič nestojí za tvoju pozornosť preto sa treba trošku spamätať žiadny psychológ ti nepomôže radšej si prečítaj nejaké motivačné knihy. Namiesto plakania by sa mala snažiť zmeniť a nie furt hundrať, že nejde dá sa všetko len sa človek musí premôcť.