DNP na chudnutie

Príspevok v téme: DNP na chudnutie
evina123

Chcem sa poradiť, či niekto z vás nebral DNP na chudnutie. Viem, že je to pri predávkovaní toxické, ale som závislá na jedle (nie že by som sa prejedala ale mám radšej normálne jedlo ako diétu) a geneticky tučná - moja mama, sestra, teta aj babka s prababkou sú mohutné... Skúšala som už všeličo a u ničoho som dlho nevydržala. Možno keby som pri užívaní bola pod lekárskym dohľadom, nebola by som v takom nebezpečenstve.
A pre tých, ktorý by tvrdili, že DNP spôsobuje rakovinu, čítala som, že to nie je potvrdené, a v 30-tych rokoch bol legálny.

kvetka b.

Ja som na internete čítala americké fóra, že to berú normálne na cykly aj mesiace... vraj stačí dostatočne piť a nepresiahnuť dávku, len neviem kde to zohnať.

evina123

Ja nemám výdrž, jem pretože mi hrozne chutí, rada varím a pečiem, neprejedám sa, váhu si roky udržujem, ale proste vyzerám hrozne... doteraz som nemala priateľa,chlapca som ešte ani nedržala za ruku. atra, ten článok som čítala, a neodradil ma, som ochotná dva týždne obetovať. magnetka123 - žiaľ, ja takú pevnú vôľu nemám, skúšala som všeličo možné, dala som si vypracovať plán, pri ničom som nevydržala, bola som nervózna zo všetkého čo nemôžem jesť... možno na nejakej súkromnej klinike, a potom by som to dotiahla liposukciou...

magnetka123

Na ZIADNEJ klinike ti toto neschvalia. Apropo, ja som v 18 tich schudla 40 kil za polroka, len upravou stravy, a vahu si drzim doteraz (mam 34r a dve deti). Takze da sa to, (aj bez ohrozenia zivota), len treba chciet a mat pevnu volu, vydrz a trpezlivost. Drzim palce!

evina123

No chcela by som schudnúť aspoň 20 kg... Viem, že sa musí prijímať veľa tekutín, ale ako som písala, možno keby som to brala na nejakej klinike a pod dozorom...

noDNP

skúšala som DNP pred dvoma rokmi a bolo to uprostred zimy, myslela som si že nastala moja posledná hodina, mama došla do izby, ja povyzliekaná v tielku a nohavičkách, okno otvorené dokorán v najväčšej zime, mínus 15 stupňov, dusila som sa a nemohla som dýchať, a to som užila len jednu dávku, hneď sme volali RZP a na ARO som bola ešte 3 týždne čo ma dávali dokopy, vraj rozvrátené vnútorné prostredie a termoregulácia...ešte jednu dávku a už by som voňala fialky odspodu ako sa hovorí...preboha, dobre vám radím, z vlastnej skúsenosti, NEBERTE DNP, AK VÁM JE ŽIVOT MILÝ!!!

N-ika

netusim ci sposobuje rakovinu, staci mi info o zvyseni metabolizmu o 50%...o tom ze telesna teplota ti nenormalne stupne, az tak ze ta to ohrozi na zivote, ze sa budes cely den aj noc potit az tak ze nasledne musis vypit aspon 15 litrov vody...predpokladam, ze ak to uzijes, tvoj organizmus nasledne skolabuje a skoncis v nemocnici...a za jeden den neschudnes, kolko to chces brat??
prosim, ked sa chces ohrozit na zivote a rozhodnes sa vyskusat to, tak vtedy ked budes mat niekoho doma, aby ti mal kto zavolat RZP

lombardo1981

Sorry za použité výrazové prostriedky... Ty si úplne kompletná? Veď oproti tomuto je efedrín či klenbuterol slabý odvar! Aspoň si si to poriadne naštudovala? Čo musíš pri jeho užívaní robiť a čo nerobiť?