Zamilovaná a nešťastná

Príspevok v téme: Zamilovaná a nešťastná
Laulau

Ahojte...

Moj problem je asi celkom bezny... Ale pre mna velmi tazky, preto hladam uz rady a rada si vypocujem aj nazor cudzich ludi... Niekoho nezaujateho, lebo neviem ako dalej.
Som na VS, mam uzasnich rodicov, mame potrebne financie, proste v podstae by som sa nemala vobec stazovat... Za tieto veci som velmi vdacna, no moja zamilovanost do isteho chlapa nechce dovolit si ich uzivat naplno.
Ide o chlapa, ktoreho velmi dobre poznam, pretoze sme uz niekolko krat spolu boli. No nebolo to take klasicke, ako ked sa niekto neustale rozchadza a dava spat dokopy... Medzi nasimi chodeniami boli 1 a 4 roky... Takze sme boli spolu uz tri krat. Prvy krat sme boli velmi mladi, myslim, ze sme mali okolo 14 rokov. Medzi tym sme mali smaozrejme obaja inich partnerov, no vzdy nas to tak nejak priviedlo spat k sebe. Dokonca raz z mojej strany - priznavam, alkohol zapracoval a proste zo mna vypadlo to, na co som myslela uz asi 2 mesiace pred nasim nahodnym stretnutim - ze ho lubim... Teraz sa to vsak po pol roku opat pokazilo, ked sa na to pozriem spätne, kvoli banalnym dovodom... Akoby sme to zahodili :( od rozchodu je to niekolko mesiacov... Stale mam pocit, ze ten clovek je pre mna vynimocny, iny... Akoby stale mal v mojom srdci miesto. A zvalstne je, ze on mi raz povedal presne to iste.... Teraz mam noveho priatela (aj ked neviem ci sa to tak da nazvat, sme spolu velmi kratko totiz), ktory je mily, zlaty, mam ho velmi rada, naozaj uprimne... No v poslednej dobe zistujem, ze mi nieco brani ho lubit. Neviem ci su to neustale city k mojmu ex, pretoze som si myslela, ze tentokrat to uz naozaj skoncilo. Naozaj som mala pocit, ze je to za mnou... No neviem..
Co by ste robili v mojej situacii? Co by ste mi poradili? Budem vdacna za kazdu radu, nazor...
Ked tak aj rada pokecam cez mail.
Pekny vecer :)