Je tato bolest normalna?

Príspevok v téme: Je tato bolest normalna?
Mam16

Pred tromi dnami som mala menstruaciu a od vcera ma obcas boli v podbrusku. Je to taka bolest ako ked ma prist menstruacia, ale tu uz som predsa mala. Je to normalne? Boli to len obcas cez den ale bojim sa ze by som kvoli tomu musela ist gynekologovi, kedze z neho mam dost velky strach, k nemu ma nikto nedostane, ja za to nemozem, ale ak by k tomu predsa len doslo a som panna, tak sa mi nebude tam dole divat ale pojde len tym ultrazvukom alebo ako sa to vola. Odpuste ze som z toho hlupa, ale tato tema je u nas tabu. Dakujem.

spirited_away

Z vlastných skúseností viem, že to nemusí byť nič vážne ja mám takéto bolesti veľmi často pred, počas, aj po menštruácii.
Návšteva gynekológa by však nebola odveci aby si mala 100 %nú istotu že je všetko O.K. ale nemyslím si že je to niečo vážne.
Inak sa neospravedlňuj, nie si hlúpa. Aj v našej rodine bolo tabu riešiť takéto veci... Neboj sa ja si myslím že to prejde samo ani nebudeš vedieť ako ;)

Mam16

Pred tromi dnami skoncila. Ano, presne sedem dni trvala a minuly mesiac som ju nemala vobec. Dakujem, uvidim este, lebo ja mam fakt strach z gynekologa, to vy nepochopite.

Biela Kobra

Čo to znamená "pred troma dňami som mala menštruáciu"? Pred troma dňami ti začala? Pred troma dňami ti skončila? Ak ti pred troma dňami začala, tak kŕče trvajú 2-5 dní, je to individuálne. Ak ti pred 3 dňami skončila, a trvala cca 7 dní, máš 10. alebo 11. deň cyklu, tak to môže byť pokojne už ovulácia, pri ktorej niekedy bolí v podbrušku jeden dva dni, zvyčajne na jednej strane (kde je konkrétny vaječník). Alebo si proste prechladla. Cysta to tiež môže byť, ale na tie sa rozhodne neumiera. Pri močení ťa nebolí, nepáli? Nechodíš často na záchod? Ak to pretrvá, rozhodne choď za gynekológom alebo aspoň za tvojou detskou či obvodnou lekárkou.

Delete 2

Dievča zlaté čo ak máš cystu napríklad?

Neviem nad čím premýšľaš? Utekaj k tomu gynekológovi čo najrýchlejšie.