Prečo mi to robí?

Príspevok v téme: Prečo mi to robí?
smutnababa

Mam priatela uz skoro pol roka. Je to zabavny chalan, vtipny, pekny.. tvrdi ze ma miluje, stara sa o mna, sme niekde vonku tak sa stara aby som mala co pit a jest, pomaha mi, vozi ma ak niekde treba atd. ale co ma trapi je ze ak su nablizku nejake ine baby bud moje kamosky alebo jeho nejake zname, kolegyne, kamaratky, susedky atd. tak ich oblapuje, chyta za zadok, stiska, bozkava pri rozlucke na lica alebo si vynucuje aby ho bozkavali ony.
Neviem co si mam o tom mysliet, je normalne zeby muz ktory ma frajerku sa takto spraval voci inym zenam? Nemozem od neho ocakavat neveru a podvadzanie?
Ked som mu to vytykala tak mi povedal ze "ved nebud stihacka, o nic nejde ja ta mam rad len teba" alebo ze "ved stiskanie a bozkavanie na lica nieje sex a smiech nato"
Preco to robi? O com to vypoveda? Obaja mame pod 30 rokov.
Vdaka

Moireal

Ja neuznavam otvoreny vztah. Len som to spomenula, lebo niektori tak ziju. Ked sa dvaja na tom zhodnu, tak nech konaju podla svojej vole.
Ale tu ide o to, ze jeden clovek robi druhemu to, co by on sa isto nechcel, aby mu bolo robene.
A Delete, ved mas 32, niesi stary:D

čoo?

...bozkávanie na líca je normálne u veľa ľudí, je to iba príjemný zdvorilostný prejav. Oblápanie je preukázaný záujem o druhé pohlavie. Tak to mám aspoň ja :)

Delete 2

Moireal len jedna otázka...otvorený vzťah? To naozaj už ľudia inklinujú k tomu a stalo sa to bežnou súčasťou života..?

A ty si to použila tiež...neviem je mi z toho zle ako si dávajú ľudia pauzy a žijú v otvorených ,,vzťahoch,, to je už čo za fenomén...no, asi som už starý :(

b-m-w

"bozkavanie na lica a stiskanie nieje sex"? OMG
ale ved je to uz kontakt s telom opacneho pohlavia a darmo ze to este nieje sex ale uz len dotykanie sa tela iného cloveka je vykonavany za tym ucelom ze sa ho dotknut chcem lebo sa mi paci a dotyk s nim je mi prijemny.
ten tvoj chlap je prehnane sebavedomy a ma asi pocit ze ma pravo na telesny kontakt s kazdou sympatickou babou v okoli. Sa ho spytaj ci by sa jemu pacilo keby ty si sa oblapovala s roznymi chlapmi v tvojej blizkosti. Ci by sa mu pacilo keby si ich chytala za zadok ci rozkrok, bozkavala ich na lica a oblapovala sa s nimi.
takého jedneho som mala aj ja na vysokej a nakoniec ma aj podviedol v opitosti s nejakou svojou kamoskou. Tiez bol ten typ co ma rad hmaty a chvaty zenskych tiel. Daj si pozor naneho.
on si oblapuje a teba nazve stihackou. OMG..

Moireal

No, chlapi su taki a je ich dost. Mne to tiez byvaly urobil. Bol opity a posadil si na kolena jednu babu. Bolo to divne ale on bol konieckoncov kurevnik a s tym sa nedalo nic robit. Poslat k vode. Teba to boli a on si tym dviha nizke sebavedomie. Jasne, ze kazdy sa rad obzrie za peknym clovekom, ma sexualne sny, mozno si aj to porno pozrie (aj ked ja to moc neuznavam) ale toto je skratka moc. Keby sa oblapavas s kamaratmi pred nim, ver ze by ho to stvalo. Ak ta este aj nazval stihackou, tak nieje o com.
Ja by som to ukoncila, lebo on sa podla mna nezmeni, lebo sa nesnazi zamysliet preco to robi a ci je to v poriadku. Kazdy si nejak rad zdvihne sebavedomie ale toto je prilis. Vaz si samu seba a posli ho kadelahsie.
Toto totiz nieje prijemne nijakej zene a ani jemu by ako chlapovi nebolo.
Nastastie, nie kazdy chlap sa takto sprava a ty potrebujes takeho co to nerobi. Mozno sa teraz zase do mna chlapi na fore obuju, ale vy nemate otvoreny vztah, takze sa taketo chovanie neda akceptovat, ani si nan zvyknut. Ak to totiz robi a nemate este ani 30, tak ho to naozaj neprejde ani v 50tke.