Ako ma vlastne berie?

Príspevok v téme: Ako ma vlastne berie?
nataly555

Ahojte vsetci, prosím o radu ci názor. Zoznámila som sa s jedným chlapcom, a uz sme sa par krát stretli. Ide o to ze ked sme sa zoznámili moc mi nepadol do oka stale mi pisal, volal ma von a vždy som sa výhovorila nejako ze nemôžem atd. no úprimne akosi mi lichotí jeho záujem, pisal stale potom si vypýtal číslo a stale volal každý den aj 2x. Len som nechápala ze stale piše vola a zrazu je schopný sa mi neozvat aj 3dni. No stretli sme sa a bolo nám spolu velmi dobre, no po žiadnom našom stretnutí mi ten den nezavolal ani nenapísal proste mlčal, nevyjadril sa ako mu bolo vonku som mnou proste nič. A potom zas volal akoby nič a volal na dalsie stretnutie a zas prišli asi 3dni ked sa vôbec neozval a tak zas mi zavolal a niekam ma volal. Neviem vôbec co si mam myslieť o co mu ide? Nič medzi nami este nebolo, a ja nemám chuť na to jeho správanie lebo neviem z toho vyjsť o co mu ide? Ked sme spolu von je to fajn, smejeme sa citim sa s nim velmi dobre. Neviem co si mam myslieť ci ma záujem ci co vlastne? co myslite?

nataly555

A teraz tiež, cely víkend sa neozval a včera si len ták zavolá a pozýva ma von, tak som ho odmietla lebo ani mi to nevyhovovalo a po ďalšie tiež tiež je to blbé že sa celý víkend neozve a zrazu keď si myslím že už nič ták zavolá že poďme vonku. Čo to má byť nechápem, sna´d si mysli že budem skákať ako píska či co. Vôbec neviem, ja sa mu neozývam lebo takéto hry nemusím keď neviem na čom som.

xaxa14

Mozno caka ci sa mu ozves sama aj ty, mozno mu je blbe ti hned pisat, ak mu nedavas ty sama najavo nejaky vacsi zaujem. Tak vzdy radsej pocka, aby nevyzeral, ze sa vnucuje, alebo ho to skratka bavia taketo hry, ked moze niekoho namotavat a potom nechavat par dni v napati, niektorych ludom to kvalitne dviha ego..no ale moze byt v tom cokolvek, jediny sposob ako ziskat odpoved na tvoju otazku je, ze sa ho spytas na to priamo.

nataly555

Noo neviem, ale vždy ked dom randila s niekym alebo sa len tak stretla, tak vždy som mala na druhý den ak nie este ten istý den spravu ako mu bolo dobre vonku, alebo aký príjemný vecer to bol alebo hocičo atd. on proste nič akoby sme ani den predtým nikde neboli. A potom mi zas len tak zavolá a vola ma vonku sa prejsť na kávu, na pizzu a vymýšľa nejaký program, nechápem tomuto správaniu. Potom da 3dni neozve akoby nič, to su divne finty. Neviem z toho čítať.

adr1a

Uvedomujes si, ze aj on si kladie rovnake otazky ako ty no ohladne teba? On predsa tiez tape, nevie, co k nemu citis a ako ho vlastne beries? Uz len tym, ze ta vola von, ukazuje, ze je mu s tebou fajn a ma o teba zaujem (inak by to predsa nerobil). On vyvija iniciativu ohladne teba. Tak ako mas ty pochybnosti ma ich aj on. Lebo nevie, ci ho beries len ako kamarata, ci sa ti paci a mas onho zaujem ako o priatela ai