Zaparenina

Príspevok v téme: Zaparenina
Joe17

Dobrý mám taký problém mám už týždeň zapareninu dávam si krém ale veľmi to nepomáha hygienu dodržiavam.Pri sprchovaní mam si zadok mydliť ?? pretože som čítal že to sa nemá robiť, a akú vodu používať teplú alebo studenú a počul som že dosť pomáha voda poholení ale trošku to štípe ale že to pomôže je to pravda ?

gastanko2016

na zapareniny je super bepanthen care. Poriadne sa poumývať a natrieť pokožku krémom. Nám vždy zabral a na druhý deň je po probléme.

Mesačný princ

Ste sa úplne zbláznili??? veď pod tými nánosmi to vôbec nedýcha!!!

Najúčinnejší je starý osvedčený spôsob a to je detský púder alebo nejaká jeho forma. Krémami to len zhoršíte a u malých detičiek detto!

pe84

Proti zapareninám odporúčam krémik Bepanthen Care, perfektne pokožku skľudní a ošetrí, zapareniny sa veľmi rýchlo vyliečia, neštípe, je príjemný a je veľmi účinný, vhodný je pre deti aj pre dospelých

Joe17

Dneska som si všimol že sa mi tam niečo urobilo prirovnám to k plesni vyzerá to ako pleseň čo si mám nato dať pomôže voda po holení je tam alkohol a to by malo zabíjať baktérie alebo nie ? hanbím sa ísť z tým k doktorovi čo mám robiť ?

meri.m

Na zapareniny je priamo určený Sudokrém (dá sa zohnať v lekárni alebo drogérii). Mydlo by podľa mňa vadiť nemalo, akurát sa treba poriadne osušiť a vetrať. Voda po holení alebo akýkoľvek alkohol dezinfikuje a vysušuje, len neviem, či to nie je v tomto prípade zbytočne agresívne. Preventívne sa dá používať detský púder (v DM stojí ich značka BabyLove okolo eura).