Zúžená predkožka

Príspevok v téme: Zúžená predkožka
prestigio12

Dobrý deň,

nadpis asi hovorí za všetko, tak len pridám 'detaily'. Mám 20 rokov a v kľudnom stave dokážem predkožku stiahnuť prakticky bez akýchkoľvek problémov a bolestí. Avšak mám relatívnu fimózu, čiže pri erekcii dokážem žaluď stiahnuť len pomaly a s menšími bolesťami, navyše, keď ju už úplne stiahnem, penis neostane v stoporenom stave.
Chcel som sa spýtať, či je jediným zaručeným riešením obriezka, alebo sa to dá vyriešiť aj inak?

A otázka trošku z iného súdka, ale predsa len súvisiaca - s partnerkou sa k tomu blížime, chcel som sa hlavne dám spýtať, či je úplne nemysliteľné praktikovať styk s mužom s takýmto problémom - čiže ak nemá úplne stiahnutú predkožku.

Vďaka.

uwe 777

pre prestigio12

normálne nanes na zalud a rovnomerne ju po celom zaludi natri alebo resp. vtrieť treba, asi 15/20 min po nanesení si dám zo zaluda prec také tie kúsky maste ktoré sa proste nevsiakli alebo ako by som to povedal

macko123

ja som mal ten istý problém a rozhodol som sa pre obriezku mám ju už 2 roky a neni na tom nič zlého práve naopak viac vás to vzruší pri styku :)

xyzzy

Ja mam taky isty problem. Tiez som uvazoval o obriezke, ale nakoniec sme ju nepotrebovali.
Pravidelne pretahovanie predkozky s nejakym gelom casom pomaha a zlepsuje sa to. U mna to stale nie je OK ale uz je to v pouzitelnom stave. Moja partnerka s tym nemala ziaden problem.
Uz len to, ze si myslim, ze milovanie s nestiahnutou predkozou nie je mozne, ono sa ti to bude chciet stahovat a ak to nebude dostatocne uvolnene, tak ta to bude dost rezat a nic z toho nebude. Ono sa to samo poriesilo, kedze zenska vlhkost sama zaposobila ako isty gel a uvolnila predkozku a ta sa ako tak zvliekla, ale bolo to aj trosku bolestive pri zaciatkoch. Pripadne nanesenie toho gelu co sa tu spomina alebo ja som pouzil klasicky lubrikacny gel na zvacsenie elasticity.
Niekedy pomohol prezervativ, aby sa nestiahla a bolo to OK. Ale koza je dost elasticka a pri cviceni/praktizovani sexu sa to casom snad upravi. Ked nie, tak obriezka :-)

prestigio12

Ďakujem pekne za odpoveď.
Áno, tiež som to začal pomaličky a opatrne naťahovať a nie že by som si nahováral, ale isté zlepšenie tam bolo už po troch dňoch badať. Takže skúsim určite takto.

A k tej masti - kúpil som si ju na tvoje odporúčanie, len otázka, ty si ju nanášaš priamo na žaluď? Ak áno, tak kedy presne?

Nebojím sa, že by ma kvôli tomuto nechala, akurát či je vôbec mysliteľné či už pre mňa alebo partnerku mať styk s nestiahnutou predkožkou.

uwe 777

ja ma ten istý problem co ty, zatial to riesim tak ze ked mi stojí tak ju pretahujem stále dookola aby sa ponatahovala casom, pokroky uz sú, poprípade si natriem zalud mastou infadolan a potom to ide este lahsie, na obriezku som este odvahu nenabral, ... no ak ta nejaká zena kvôli tomu nehá tak srat na nu s prepácením