Sprava od byvalej

Príspevok v téme: Sprava od byvalej
Prezyvka1988

Dobry den. Chcel by som sa spytat na nazor. Mam priatelku pol roka. Napisala mi byvala, s ktorou sme sa rozisli pred dvoma rokmi, ze nasla nejaku moju vec a chce mi ju vratit. Nereagoval som, neodpisal, uz raz mi tak volala a povedal som jej nech to vyhodi. Teraz ako som pisal nereagujem, lebo ma to nezaujima. Priatelka si precitala tu spravu a je hotova, ze som jej to hned nepovedal, ze mi pisala. Fakt je to taky problem? ved ma nezaujima co pise. Mam 26rokov. Dakujemm za nazory.

sususu

Je naozaj trochu smiesne riesit toto. Proste jej povedz ze ak sa to znovu stane tak jej to povies, ze jej to slubujes a ona ako rozumna musi pochopit. Ak nie, tak to asi nema vyznam lebo kludny s nou nikdy nebudes. Vztah bez dovery nema vyznam.

Prezyvka1988

Dakujem za nazory :)
Este to trochu upresnim, ked mi este davno byvala volala tak nasla nieco a povedal som, nech to kludne vyhodi. Teraz nasla nieco nove.

Nemam pred priatelkou ziadne tajnosti, takze nemmam problem nechat len tak mobil, nech si ho pozera.

Ja som len fakt chcel vediet nazor nezainteresovanych ludi, lebo som si uz myslel, ze ja rozmyslam nejako cudne ak to hned neoznamim. :)

Slobodna

Lola033 mne by mohol priatel, ak by som nejakeho mala, pokojne liezt do mobilu aj mailu, lebo ak som raz vo vztahu, nemam potrebu s nikym inym opacneho pohlavia sukromne komunikovat a nemam co skryvat. Touto doverou a kontrolovanim sa ohanaju len ludia, ktori to este aj vo vztahu hraju na viac stran a maju tajomstva. Sukromie vo vztahu je akoze na co? Dvaja ludia maju mat vo vztahu sukromie spolu a nepustat medzi seba inych ludi. No a byvalych uz vobec nie. Opat musim suhlasit s Van Aldenom.

Monika1993

Môžeš jej povedať, že si jej to nepovedal, lebo to pre teba nebolo podstatné, preto si to aj ignoroval a nikdy si sa s ňou nechcel aj stretnúť, a nie preto, že by si chcel pred ňou niečo tajiť a že ak by ti znova napísala, tak jej to hneď povieš, keď vieš, že pre ňu je to dôležité. A môžeš sa jej spýtať ako to vidí ona, že prečo si jej to nepovedal.. a tiež by ste sa mali porozprávať o tom prečo ti nedôveruje .. Hlavne sa nehádajte pre hlúposti, z čoho môže mať radosť len tá tvoja bývala, ak by to bola náhodou taká žena ako písali už nižšie.

Monika1993

Nechápem čo jej vadí, veď si zareagoval najlepšie ako si mohol. Nemôžeš za to, že ti ona posiela sms a volá ti.. Načo by si jej to mal hovoriť, veď o nič nešlo aj keby ste sa stretli s tým, že ti tú vec vráti. Priateľka by ti mala viac dôverovať, lebo aj o tom je vzťah a nekontrolovať ti sms. Podľa tvojho príspevku sa ani nemá čoho báť a zbytočne vám to kazí..

Lola033

Si si istý, že priateľka po tvojom boku je tá pravá? Ako nehnevaj sa, ale reagovať hystericky na takú hlúposť? Keby si udržoval s bývalou konverzáciu a písali si zaľúbené rečičky tak by to bolo samozrejme iné, ale toto? A druhá vec, z akého dôvodu si tvoja priateľka číta tvoje súkromné správy, to ti lezie do mobilu či do mailu? To ťa potrebuje vo všetkom kontrolovať, ani trochu ti neverí?

van Alden

to je taká typická prešpekulovaná rozbíjačská taktika na rozbitie tvojho terajšieho vzťahu. Mnohé ženy (bez urážky) túto taktiku hojne a s radosťou využívajú. Ver mi, mám s tým skúsenosti. Veď keď si jej slušne vysvetlil, že tú vec nepotrebuješ, tak načo ešte napísala? Aby u tvojej terajšej vyvolala pochyby. Dávaj si pozor na také zloprajné ženy.