Asi som blázon

Príspevok v téme: Asi som blázon
Faust

Zdravím vás asi nie som normálny, ale zaľúbil som sa do ženy ktorej je 31 a mne je 20. Ona má dcéru a je zo socialne slabej rodiny. Začalo to tak, že som jej začal trošku finančne pomáhať, kúpil som jej cigarety atď.

No vždy som pri nej pociťoval neskutočný pocit, cítil som sa neskutočne dobre, proste som sa do nej zamiloval a to až chorobne, stále na ňu myslím a keď ju 2 dni nevidím, už mám obavy, čo s ňou je.

Normálne som jej do očí povedal, že ju milujem a že jej chcem pomôcť. No ona len odvetila, že nemá teraz záujem o žiadny vzťah.
Po pár mesiacoch môjho bojovania a neustáleho doliezania za ňou som sa jej opýtal či mám u nej aspoň 1% šancu. Ona napísala že nie, že môžme byť kamaráti ale nič viac.
Ona je strašne taká uzavretá a mám pocit že často ani nehovorí pravdu, ale aj tak ma na nej niečo strašne priťahuje a ja neviem čo.

No hlavné je, že ja ju milujem ale ona mňa zjavne nie. Keby som jej už od dneska nenapísal SMS, tak ona sa mi už nikdy neozve to proste cítim, všetka snaha ide len z mojej strany a už ma to unavuje, ale nechcem to vzdať, verím, že jedného dňa si konečne všimne čo pre ňu všetko robím a uvedomí si to.

Má takýto vzťah vôbec zmysel ? Hlava mi hovorí že nie, ale niečo vo vnútri zo mňa by ju nikdy nedokázalo opustiť. Poraďte prosím, už neviem čo mám robiť.

odpovedam

Faust. zeny su zlozite? ved ti narovinu povedala ze ta nechce, nevyhladava ta. co je na tom zlozite? ved to mas tak jednoznacne, ze by si z toho ine zeny mohli brat priklad, co sa tyka priamej otvorenej komunikacie. ver mi, ze tahany za nos by si byt nechcel. takto vies, na com si. ale problem nie je v tom, ze ta nemiluje. ty si od nej zavisly, mas problem v sebe. skus pribrzdit.

Faust

Slobodná a prečo nemám do vzťahu zaťahovať iných? Ja som totiž už na začiatku vykecal každému koho ona poznala, že ju miľujem. A vnútri cítim, že na schvál , pretože mi to prinášalo pocit eufórie a chcel som aby jej tí kamoši povedali niečo typu A vieš čo? Henten nám dneska hovorill, že sa do teba zabuchol.
A veru že sa to aj od iných dozvedela a ja som myslel, že jej tým dám najavo, že mi na nej fakt záleží. No ona na to nezareagovala nijak. Neviem ženy sú na mňa asi moc zložité, ale niekedy ich fakt nedokážem chápať :-D

Slobodna

Ano, lebo zivot sam pise velke pribehy :)
A ziadny z nich nie je podla rovnakej sablony, ci cez kopirak.
To, ze zena zo samej vdaky ti za cigarety, ktore si jej kupil, nepovie hned, ze ta miluje a neskoci do postele, alebo povie, ze nechce vztah, neznamena, ze si casom neuvedomi, ze asi mu na nej naozaj zalezi a nezmeni nazor.
Z priatelstva sa rodia najkrajsie a najpevnejsie vztahy.
Dobre veci v zivote nie su zadarmo, treba o ne bojovat a driet na nich.
Nikomu nepadaju pecene holuby do huby a ani najlepsie zeny neskacu hned do narucia.
Len muzi zleniveli a niektore zeny sa im prisposobili a same sa podhadzuju, ako rohozky. Potom to tak aj vyzera a ma to aj take trvanie.
Hodnoty totiz potrebuju cas, aby sa vybudovali.

Filip TT

Axel Wears:
Prečo si myslíš, že také veci sa dejú len vo filmoch? Ja takých prípadov poznám viac, dokonca sám som taký prípad. Manželka mi svojho času povedala, že nemá záujem a za rok a pol sme mali svadbu.

Slobodna

Jednu velmi dobru radu ti dam.
Nikdy sa nepytaj inych ohladom svojho vztahu.
Nikdy do vztahu nepustaj inych.
Oni to neziju, necitia.
To, co je pre nich nenormalne, je pre teba normalne. Mozno ty by si ich vztahy povazoval za nenormalne a nalinajkovane.
Dusevne dospej.
Len dusevne nedospely clovek sa bude pytat inych, co ma robit a bude ich rady pocuvat.
Nikto z nas nema ziadny navod na fungujuci vztah. Nikto, lebo ziadny taky navod neexistuje.
Je to vzdy o dvoch ludoch a kazdy clovek na svete je iny. To, co funguje jednemu, nemusi fungovat inemu.

sewie

chlapec poblazneny, si poblazneny lebo je nedostupna a laka ta ze by si ju mohol spasit! rytier v ziarivom brneni pricvala a vytrhne umucenu princeznu z biedy ale najskor sa musi k nej presekat cez mur(mur= jej uzavretost)...zaujimalo by ma ci by si ju tak moc chcel keby nebolo ani muru, ani nikoho zachranovat...vysnil si si ze budes hrdinom a teraz ako male dieta trucujes preco ti to nie je dovolene...
je t dospela zena, svoje problemy si bude riesit sama ako uzna za vhodne...
navyse si myslis ze budes az tak osozny pre nu na cely zivot?...mas len 20 rokov...okolie by na nu ukazovalo prstom a vekovy rozdiel medzi vami by sa nakoniec prejavil...rozdielne nazory, zaluby...
ona zaujem nema a dobre vie preco, ma to v hlave zrovnane...ale ty nie...do coho to chces ist?...vydal si sa na zachrannu misiu o ktoru nikto nestoji...