Zubar v Bratislave - skusenosti?

mnop

už si trápny s tým, ako propaguješ Stomaklinik. Čo im pomáhaš získavať nových pacientov? Mimochodom, pred pár rokmi som tam bola na dentálnej hygiene a neurobili na mňa nejaký výnimočný dojem - dentálna hygienička bola veľmi mladá a asi aj málo skúsená - pri odstraňovaní zubného kameňa mi totiž "odstránila" aj kúsok skloviny.

r62

Súhlasím s tým, že na zdraví sa šetriť nemá. Doporučím lekára MUDr. Ducka. Je odborník a nesľúbi viac, ako dokáže splniť. Treba sa informovať stomaklinik.sk

Bijou

MUDr. Alexejenko, MUDr. Babčan, MUDr. Lehotský - tí sú určite dobrí, ale, samozrejme, aj drahí. Ale u nich máš aspoň istotu, že ti nič nezbabrú. Lebo dávať si opravovať zbabraný zub, to ťa vyjde ešte drahšie, ako keď si ho dáš urobiť hneď poriadne. Žiaľ je to tak, že dobrý a lacný zubár v dnešnej dobe neexistuje. Tak si vyber.

martinaZV

Myslim, ze co sa tyka zubov tak tam by sa setrit nemalo.. :-) ja som povedala, ze radsej budem setrit na obleceni a neviem na com vsetkom, ale za skvelych lekarov si rada aj priplatim.

Mesačný princ

Viem o niekom ale je kúsok mimo BA pár km...ale je trošku drahší. No je na tebe či si viac ceníš peniaze alebo to, čo máš v ústach.