Ako zpoznám na mužovi že je domňa buchnutý a páčim sa mu?

Príspevok v téme: Ako zpoznám na mužovi že je domňa buchnutý a páčim sa mu?
müsli

Začala som chodiť na vysokú aj keď s neskôrším nástupom lebo už mám 23 rokov ale predsa. Bývam na intráku. Nedávno som sa od kamošiek dozvedela že sa páčim jednému spolužiakovi vraj sa namňa vypytoval jeho kamarát čo som zač. Že vraj pomne pokukuje a tak. On je feši ale ja vôbec nemám ten pocit žeby som sa mu páčila na základe toho ako sa ku mne správa. V mojej prítomnosti je dosť arogantný, drzý, má debilné poznámky na moju osobu v prítomnosti iných, náročky mi zabuchne dvere na izbe pred nosom, minule sme mali chipsy na stole a on tam vtrelil so svojím kamošom pokecať a keď som si chcela vziať z misky tak ju v tej chvíli schmatol a že "sorry ale ja mám väčší hlad" a zmizol preč. Šla som k výťahu a on tam stál videl dobre že idem tiež k výťahu tak rýchlo nastúpil a nepočkal. Vrieska na celú chodbu poschodia, kričí, vyhráža sa iným spolužiakom aj keď zo srandy, vyvreskuje z balkóna, hreší a nadáva. Má narážky na mňa a spolubývajúce v našej prítomnosti. Minule keď bol zase u nás na izbe tak začal kecať otom ako mu sa vyhodili vyrážky na rukách a že to sme my na vine lebo je alergický na naše keci. Proste ja vôbec nemám taký pocit že by som mu bola sympatická a páčila sa mu keď sa takto správa. Je ako puberťak. Čo si mám oňom myslieť? Prečo sa tak správa ako nevyzretý nato že má 22 rokov?

xen

Nemyslim ze sa mu pacis.
Taketo spravanie je este bezne aj u 20a viac rocnych muzov najma na intrakoch kde su bez rodicov a bez starosti.
Casto sa takto spravaju aj 30 ci 40rocni muzi na chatach svadbach, oslavach atd.

adr1a

Jeho spravanie mi pripomina spravanie, chovanie mojich napadnikov)) ale to boli este deti a pubertaci. Jeden si raz aj ruku na niecom prerezal a prisiel mi to ukazat ako mu to krvaca a ako statocne to znasa aj ked bolo vidiet ze trpi)
Ako tu uz bolo napisane. Ten mladik nevie prejavovat a dat najavo naklonnost, city k zene. Vzdy treba hladat pricinu v rodine, detstve, dospievani. Vacsina mindrakov a neskorsich prejavov foriem blokov ai spravania chovania prameni prave tam. Kazdy ma daku masku. Inu doma, inu v sukromi, inu pred spoluziakmi partiou kolegami kamaratmi, vo vztahu. Ten tvoj napadnik ma uz istu masku "meno" povest medzi spoluziakmi kamaratmi vybudovane. A zrejme sa mu pacis. Upozornuje na seba. Ale prave preto, aby nestratil pred kamosmi ai akoze svoju tvar reputaciu a si tu este aj ty, tak chlapec tape, balansuje. Proste nevie kde je sever. Akoby sa bal prejavit sa aj v inej podobe nez ako sa dosial prezentoval. Vsetko je to o zrelosti. Je to individualne. On musi este proste dospiet, dozriet

čierna ruža

tiež súhlasím že ma nejakú tú boľačku z minulosti a boji sa dať city navonok lepším spôsobom ako takýmto správaním. Takto si svoje potenciálne frajerky len odpudzuje a nie priťahuje.
Tiež súhlasím s tvrdením Maskota2 že nemal správny vzor v rodine. Buď pochádza z rozvedenej rodiny, alebo z rodiny slobodnej matky či z rodiny kde otec sa rovnako arogantne správal k svojej manželke a teda k jeho matke. Syn tým pádom nenadobudol správny vzor od otca a nesie si to aj do dospelosti čo mu môže robiť problém nájsť si dlhodobo nejakú partnerku. Pravdepodobne bude mať s tým chalanisko problém a keď aj bude mať vzťahy so ženami tak bude skôr ísť o krátkodobé vzťahy na jednú noc.
Iné vysvetlenie môže byť také že mladík sa bojí prejavovať svoju citlivejšiu stránku verejne a aj keď je to citlivá dušička tak sa bojí svoje city dať von lepším spôsobom aby nebol na smiech svojím kamarátom. Asi má aj nejaké tie komplexy zo seba.

Filip TT

Maskot to vystihol dobre. Ci uz sa mu pacis alebo nie, da sa predpokladat, ze v jeho rodine nie je nieco v poriadku a nesie v sebe z rodiny nejake vnutorne zranenie. Laska to vie vyliecit, ale je to obeta a na dlho.

aleale

Na jeho mieste by som sa sama seba spytal dokedy sa chce takto ako maly chlapec spravat k tebe ak je ozaj do teba buchnuty. Lebo teba si vyhliadne iny muz a potom co urobi?

maskot2

to nevyzera zeby bol buchnuty do teba. Jedine keby mal tak 9 az 16 rokov vtedy sa zvyknu takto chlapci spravat ak sa im paci nejake dievca ale u 22rocneho muza by to bolo dost divne zeby takto prejavoval lasku.
ine vysvetlenie je take ze on sam sa boji prejavovat city k zene navonok lebo ho to vlastny otec nenaucil. Nemal vzor ako k zene prejavovat lasku a naklonnost a tym padom ani on sam aj ked to vnutorne silne citi ze ta ma rad ale nedokaze alebo sa hanbi, ma nejaky blok v sebe ti to prejavit inym citlivejsim sposobom.