Kedy povedať "ľúbim ťa"?

Fifik

Mauro, zrejme ju to musíš naučiť po malých krokoch:
povedz že si na ňu cez deň myslel, možno povie, že aj ona myslela na teba, alebo jej povedz, že si s ňou rád, možno povie,že aj ona je rada s tebou, alebo že si niečo uvaril pre ňu s láskou, či to cíti, poďakuj jej za to, že ju máš atd

mauro

ahojte mám otázku/prosbu o radu, s mojou priateľkou chodíme už nejaký ten čas (3roky) prvý krát mi povedala že ma ľúbi asi po pol roku(možno aj neskôr)...ja som to cítil oveľa skôr! bol som na dievčatá vyberavý a preto som vedel že je tá pravá + sme sa poznali už pár rokov. A stále má problém mi povedať hocikedy že ma ľúbi...počujem to tak asi raz za 3 mesiace a skôr si to musím vypýtať ako by mi to povedala sama od seba(čo ma ponižuje)...som velmi citlivý chlap a potrebujem aj počuť že ma človek ľúbi nie len "cítiť",proste také klasické že Lúbime sa!! ona veľmi ťažko dáva city na povrch a už duplom nie slovami!!a ja naopak, ja jej to aj poviem, také srandovné sms-básne sem tam napíšem(zalubené a tak)..no a: na dovolenke sme sa natáčali a len tak som šplechol: povedz ako ma ľúbiš!?...a ona nič..že nepovie..tak ma to vytočilo a sme sa pohádali, že proste musím pochopiť že mala ťažký 5 ročný vzťah predo mnou a je ťažké pre ňu povedať len tak ľúbim ťa...tak mi prosím poradte či je to normálne že ona ma stále problém povedať mi "len tak" že ma ľúbi lebo mala ťažký vzťah predo mnou a pri tom sme spolu už cele tri roky! za každú radu ďakujem!!!!

Fleur-de-lis

tak časový rozvrh ti nedám ;) Ja som počkala, kým som mala u seba jasno v tom, či som "len" zaľúbená, alebo či je to už viac než citové. Poznali sme sa dlhšie a chodili sme spolu asi viac ako 2-3 mesiace, keď som to už tak u seba vnímala, ale neviem už či si to dobre pamätám.