Nikdy ma nenechajú zaplatiť si

Príspevok v téme: Nikdy ma nenechajú zaplatiť si
bety258967

Tak viem možno Vám to príde dosť nepodstatná otázka ale už dlhšie nad tým uvažujem a rada by som poznala aj vaše názory.
Stretávam sa skôr s kamarátmi , kedže si s nimi lepšie rozumiem ako z dievčatami. No je tu jeden problém. Ak si ideme niekam sadnúť málokedy dovolia aby sa účet delil pol na pol. Je mi to dosť nepríjemne kedže rada by som si zaplatila sama. No keď to navrhnem tak stále rázne odmietnu.

Za každý názor ďakujeem :)

som chlap

Su muzi, ktori proste musia platit lebo by sa citili divne. Mne je divne ak zena ocakava, ze muz ma za nu platit. Takze by mi nevadilo, ak by zena chcela platit za svoju konzumaciu, pride mi to normalne, ci uz je to partnerka (aj ked v tomto pripade je to predsa len trochu ine) alebo kamaratka. Jedina situacia kedy by som asi chcel skutocne zaplatit ja je ta, ked zena nema prijem alebo moj prijem je vyrazne vyssi ako jej, vtedy by som to asi skutocne chcel zaplatit ja, ale ci by som sa nejako extremne branil tomu, ked chce platit ona, tak to netusim.

hio123

To je normalne ze chlapci su dzentlemani, a platia dievcatam v baroch napr. Ale zase co nieje tvoj pripad je ze zeny sa podvodnicky lepia na takychto muzov...

Ale nestazuj sa viac ti ostane..na seba...

hrac+

Ja davam viac na zenu ako nejake pravidla, ak chce partnerka zaplatit raz za cas, tak ju necham nech je ako ona povie. U kamosky by to platilo taktiez. Mne je skor trapne nepocuvat zeny a robit si po svojom...

Mesačný princ

Súhlasím s názormi :) Ani mne by sa nepáčilo ak by mala žena platiť v nejakom podniku. Je to radosť pre toho muža ak to môže zaplatiť :)

aaa111

Mne ako chlapovi by bolo trápne keby má žena s ktorou som bol, platiť v bare, takže tiež platím. Myslím že na tom nič nieje.

Filip TT

Keď ideš druhýkrát s niekým, kto prvý krát platil za Teba, môžeš dopredu avizovať, že teraz platíš ty, inak nejdeš.

Ďaľšia možnosť je, že si u čašníčky vypýtaš vlastný účet.

Keď dávaš dostatočne najavo že chceš platiť a chlapci chcú napriek tomu platiť, nekaz im radosť. Mňa to tiež potešilo, keď som mohol niečo zaplatiť.