Pocit opilosti a točenie hlavy

Príspevok v téme: Pocit opilosti a točenie hlavy
marek539

Zdravím vás,

už od začiatku augusta sa mi točí v hlave ako keby som bol nonstop opitý aj keď nič nepijem. Je to veľmu ale veľmi neprijemne.. ten poit je nonstop, no niekedy silnejsía niekedy slabší. Tak isto cítim tlak v ušiach, často mi v nich zaľaha a počujem akési brnenie v zadnej časti hlavy. Nestretol sa tu už niektons niečim podobným? Bol som na neurologickom vyšetrení a tam mi len zmerali tlak a poslali ma na MGI- magneticku rezonanciu. O týždeň v stredu mám termín.
Nakoľko som študent tak ma to veľmi ombedzuje pri štúdiu a tak isto pri každodennom živote a normalnych aktivitach. Budem vam veľmi vďačny za každú radu!.

marek539

Zdravím,

tak už som bol na MGI, mam aj výsledky. Všetko je v poriadku papierovo.. no ja stále počujem to hučanie v zadnej časti hlavy a tak isto točenie hlavy ako pri opilosti. Vie mi niekto pomôcť? Ako aspoň zmierniť príznaky?

hribik12

take nieco mala aj moja teta a mala problemy s niecim v uchu, co nam pomaha udrziavat rovnovahu a musela ist na operaciu, potom jej to preslo. Ale osobne by som vyskusal kraniosakralnu terapiu, ta by mohla celkom dobre zabrat .. je to super vec, chodim na nu pravidelne ..