Nenesiem dobre rozchod, rád sa trápim

Príspevok v téme: Nenesiem dobre rozchod, rád sa trápim
rozchod

Pred mesiacom aj pár dňami som sa rozišiel s priateľkou, teda ona po 2 rokoch so mnou, bol to jeden z mojich prvých vážnych vzťahov kedže som čakal na vážnu lásku, mám 22 rokov a predtým som mal nejaké vztahy ale všetko to bolo len také o pár bozkoch,vychádzkach, bez zoznamovania s rodinou, návštev a tak...teraz po dvoch rokoch som zistil, že ona je iná ako ja ale zatváral som predtým oči kedže som ju miloval no začali sme sa hádať, začala byť divná a taká, že sa lepila na chlapcov, vadilo mi to ale zozačiatku som mlčal kým ich iba obímala, potom ich hladkať začala a robila to predomňou strašne to bolelo kedže ja som typ introverta, ktorí nemá zapotreby sa vystrkovať a ukazovať svoje "svaly" a blablaba aký je macher...nemal som veľa kamarátov teda tích opravdovích a boli sme skoro stále všade, keď som sa ozval kamarátke alebo mal ísť s ňou von žiarlila,vravela mi aké sú to k*rvy a tak lebo ona nemala rada také ženy a to sa mi na nej páčilo...no to je jedno...vždy keď sa prihlásim na FB tak si pozriem, čo pridala, čo nové a tak ako sme sa rozišli tak si rapídne začala pridávať chlapov, bývať do 4tej rána hore kde to pri mne o 11 bola unavená nechcela byť na nete ale nezazlieval som jej to, bola taká aká bola,strašne nemala rada moju mamu a vždy mi nadávala ako to, že s ňou žijem... ale starala sa o moje zdravie no keď som bol s ňou bola ku mne odviazaná posledné dve mesiace predrozchodom ...vedel som, že to nebude láska na celý život ale ako som bez nej,necítim ku nej asi už nič alebo ja neviem no ignorujem všetkých,bojím sa niekomu ozvať, že aby jej to nevadilo, niekoho si pridať, niekde ísť aj keď viem, že jej to je jedno len aby si nemyslela niečo zlé lebo keď sme sa stretli povedal som jej, že som bol s kamarátom a tak bola odutá no o sebe všetko len tak v omáčkach obkecala a vyhybala sa odpovediam no teraz som zistil, že už ma nového čo spoznala niekde v krčme akože bolelo to riadne tak rýchlo ale vedel som, že je taká vraveli mi to viacerí ....no ja chcem sa odnej odpútať ale neviem nájsť tú cestu kadial :( môžte ma niekto kopnúť a ukázať mi ju? budem vám vdačný

Divna_doba

No mozes byt rad ze si sa takehoto dievcata zbavil a tebe je za nou este aj luto. No nevadi, videla som aj divnejsie veci.
To je tak, ked vy chlapi kukate len na krasu. Musite mat dievca s najbacsimi kozamy a zadkom, ... ale take dievcata vedia o sebe ze su nadherne a zacnu byt pysne a namyslene. A vy chlapi hned chcete byt s nimi. Mam pocit, ze uz je jedno ako sa dievca sprava. Hlavne aby bolo pekne ze? Vsetko je divne, radsej bez vztahu ako vo vztahu.