Bielý hustý výtok - roky trápenia

Príspevok v téme: Bielý hustý výtok - roky trápenia
Lela36

Ahojte mám problém, hustý biely zapachajúci výtok už vyše roka a neviem sa toho zbaviť. Gynekologička mi dala už tolko liekov že si pripadam jako keby to boli cukriky Neskutočné nič mi nezabralo.A ked tak len na max 2dni aj to len na začiatku teraz už vobec nič nezabera hlavne že vravi že mam to v poriadku ,no nemám. Skušala som aj tuto od slečien čo mi radili skusila som silicu tak ta už vobec nepomohla aj repikový kupel ani ten nepomohol, som zufala . pohl styk niekedy ani nemôžem mať čo ma to tak boli ako keby som to mala vyžgrete do krvi.Bojím sa že som už aj priatela s tým nakazila. Ak ktosi viete a mali ste podobny problem prosim poradte ja už fakt neviem ako. rada by som sa toho zbavila. neviem aky je to pocit mať jeden den suche nohavičky ach...

Lela36

Čo sa týka cukru ... moj prijem je minimálný už menej ani hádam nejde .
A michi224 ako si s tym skušala bojovať ?

odpovedam

znizenie cukru, resp. protikandidova dieta bola preukazana ako neucinna, nema vplyv na priebeh ani liecbu choroby. takze dietami sa budes tyrat zbytocne.

mozno je problem prave v tvojom priatelovi - ak sa neliecil spolu s tebou, je mozne, ze sa naozaj nakazil a prenasate si to vzajomne na seba. VZDY sa musi liecit aj partner.