Rozvodova pravnicka TT

Mi Ha Ne

je to smutné :/ držím palce, aby si mala rozvod čo najjednoduchší .. v tomto prípade mediátor cenu len premrští ak budeš stále trvať na rozvode. tak Či onak na súde budeš potrebovať oporu právnika ktorý sa popasuje za tvoj hlas. nemyslím ze tam ty sama dokážeš predviesť strhujúci boj. pri rozvode sa vytahujú najrôznejšie hlúposti od výmyslu sveta. nie je to pre slabé povahy ak si, treba ti právnika.
bsm a zverenie maleleteho do starostlivosti rovnako nezariadi mediator. aj ked podklady sa dajú použiť k procesu na sude. pan manžel však kludne moze otocit list a tvrdit opak toho co podpisal pred mediatorom. podľa toho Čo som už videl tvrdím aj keĎ sa dohodnete pomimo nikdy to nevydrží.

Kimmy

Zelam Ti vela stastia a dufam, ze casom najdes niekoho kto Ta bude (aj s Tvojim dietatom) naozaj mat rad a vazit si Ta a s kym spoznas stastie. Ja dufam ze sa Ti to podari a vtedy Ta toto vsetko uz nebude boliet a budes sa cudovat, ako Ta to vobec mohlo trapit. P.S. Som v podobnej situacii ako Ty (akurat nemam ziadne deti aj keby som chcela, moj "manzel" si ma zobral preto aby tu v krajine v ktorej zijem ziskal papiere, on sice ma v Cechach rodicov a v Amerike brata, ale tam ani tam nechce ist - tu zil nacierno az kym si cezo mna tie papiere nevybavil a teraz ma vlastny byt kam ja nemam bez jeho suhlasu ani pristup).

Filip TT

Myslíš, že bude chcieť striedavú starostlivosť o syna? Čo vidím na známych je to veľká nepríjemnosť.

kresba

Vobec neviem, dnes mame prejednat nejaké veci. Bodka, ze uprednostní nejakú kravu pred svojím synom. Toto by asi neodpustil ziaden clovek. Len on je dokonaly a ja hysterka, ktorá to netoleruje

Filip TT

Je mi Ťa veľmi ľúto sluchatko. Sledoval som Tvoju tému, aj keď Ti neviem poradiť.
By som Ťa aspoň pohladil po vlasoch, keď si predstavím ako tam za počítačom reveš.

Ako to odhaduješ, bude muž ochotný ísť k mediátorke?

Single11

Mediátor je lacnejšia verzia to áno, ale v tomto prípade musia chcieť obaja manželia ešte skúsiť riešiť problémy. Ak ale jeden z nich nebude chcieť tak nasleduje rozvod a potom sú náklady ešte vyššie.
Napísať návrh na rozvod nie je až také zložité.

kresba

my uz nemame co zachranovat. ja som aj pod inymi prezyvkami a uz nechcem takto zit.aj ked placem, trasiem sa,ale muselo to príst. budem rada, za kazdy mail a pomoc.