Záha, nadúvanie, napínanie

Príspevok v téme: Záha, nadúvanie, napínanie
krowky

Zdravím,

rád by som poprosil o radu.

Mám nejaké čudné problémy s trávením. Často ma páli záha aj po vypití pohára vody. Bolieva ma brucho a po fyzickej námahe ma napína na zvracanie. Čo mi je však divné toto napínanie prichádza aj keď dlhšie rozprávam, proste musím prestať rozprávať lebo mám pocit že ked poviem ešte slovo tak budem vracať.

Takisto mám problémy aj so stolicou, je takej až hnedožltej farby, riedka a silne zapáchajúca. Takisto ma trápi často silný zápach z úst.

Začal som užívať pred 4 dňami hlivu ustricovú s vitaminom C a laktobacilmi, snazim sa jest vacsie mnozstvo vlakniny a probiotik ale nejako nepomaha.

P.S. moje diagnozy: Tetania, Raynaudov syndrom, Mierny zapal zaludka (podla lekara ide o velmi mierny zapal ktory by mi nemal sposobovat problemy), a mam problemy s krcnou chrbticou a prekrvenim lavej ruky, ked ju zdvihnem obelie a zacina trpnut - to bude asi suvisiet s Raynaudom

martina88

mam tiez alergiu na laktozu, uplne som vyhodila mliecne vyrobky , nepomohlo ani trochu, nafukovalo ma, skrkalo mi v bruchu stale. Pred troma mesiacmi som si kupila knihu raw kreacie od vitariana , nahovorila ma tuto stravu segra je vegetarianka, naduvanie sa mi upravilo, mam mensie problemy s tym. skus takuto stravu,za vyskusanie nic nedas, ak nechces vyhadzovat peniaze za knihu na google mas plno receptov vyskusaj.

Jana_555_

Dobrý deň, vyskúšajte výživový doplnok Vitaberin..

VITABERIN je prírodný produkt posilňujúci funkčnosť črevného traktu, podporuje vylučovanie tráviacich žliaz ,normalizuje funkčnosť črevného traktu a črevnej flóry ,celkovo zvyšuje vitalitu organizmu.

www.vitaberin.com

mjanik

tvoj problém je riešiteľný:najskôr vyliečiť trávenie a potom krčnú chrbticu,alebo naopak ,podľa dôležitosti-akupunktúra

krowky

mam pocit ze tu primarne bude iny problem ako ten zapal zaludka.... nieco co lekar prehliadol alebo ja neviem, nejde mi do hlavy to napinanie na zvracanie po fyzickej namahe a pri dlhsom rozpravani

RNG

Zapal zaludka moze byt len vtedy, kde sa v zaludku rozmnozuju nejake skodlive mikroby.

A mikroby tam mozu prezit len pri NEDOSTATKU zaludocnych kyselin.

To vedie aj k zniceniu crevnej flory a teda celkove zniceniu travenia a absorbcie zivin. A t teda vedie po case k stovkam roznych zdravotnych problemov