Samovražda

ži!

Samovraždou sa človek dostane z dažďa pod odkvap. Lebo po smrti je život, nič nekončí. Samovražda je veľké "nie" Bohu, ktorému sa bude človek ako svojmu Stvoriteľovi po smrti zodpovedať. A je to Boh, ktorý hovorí: nezabiješ.

Utrpenie na zemi je slabšie ako duchovné utrpenie po smrti, ktoré prežívajú napr. duše v očistci. Na druhej strane, jeden dobrý skutok urobený tu na zemi má veľmi veľkú cenu pred Bohom. Preto je lepšie sústrediť sa na to pozitívne: pokiaľ sme na zemi, môžeme si získavať zásluhy pre nebo. Čím nás niečo viac stojí, tým to má väčšiu cenu.

Žiadny človek tu nie je zbytočný. Aj človek telesne hendikepovaný má svoje poslanie na zemi, ktoré mu dal Boh. A Boh miluje každého človeka a nikdy ho neopustí v jeho trápení. Nech je aspoň toto útechou.

sani7

nie nerob..najprv analyzuj preco to chces urobit.

vacsinou vzdy ten dovod je jedna- dve veci,treba ich najst...ak je vtom niekto druhy radcej zabi jeho ako seba...ahahh nie zartujem..

treba najst dovod, ked ich je viacej..teda depka ako mavam ja...daj tomu sancu este a skus sa popasovat s problemom...c

o ta trapi?ma vela veci, nie si na svete sam,dnesny svet stoji za h toje pravda.chcel som to urobit tiez par krat,raz som mal na male.

no tak povedz preco by si to mal urobit, mozeme skusit analyzovat spolu :)))