Ako si ziskať priateľov

anjelik *

V slove priateľstvo sa skrýva iné slovo a to prijateľnosť. Ak si chceš niekoho získať, tak musíš byť pre neho prijateľná. Život je hmota pocitová a tak už améba prchá z prostredia, ktoré je pre ňu nepriateľské. Tak je to aj u ľudí. Každý z nás má v sebe aj to temné, nepríjemné, odporné..ale je priam povinnosťou, keď sa stretneš s druhými, ktorých nazveš priatelia..alebo aj hocikoho iného, aby si urobila všetko pre to, aby si v sebe vyhľadala a prebúdzala práve to dobré a príjemné. To nie je o pretvárke, o neúprimnosti. To je o tom, že si pochopila, čo je pre tých druhých dobré a recipročne aj pre teba. Byť dobre naladená, veselá, rozdávať radosť a pohodu. :o)

Či rozprávať veľa alebo málo. Základom dobrej komunikácie medzi ľuďmi je to, že sa prejavíš a necháš prejaviť aj toho druhého. Iba tak sa u oboch hovoriacich docieli pozitívne naladenie a také to, fajn sme si pokecali.:o) Či byť bútľavou vŕbou, to záleží od toho, ako si na tom energeticky. Ak dobre, otvor uši a počúvaj tie spravidla hooodne divné problémy. Viem, o čom hovorím. :o))) (Aj vo večer kúzelný, vianočný, dá sa počúvať o problémoch s vyprázdňovaním. :o)) )

V dnešnej dobe je ale kvantum tých, čo neustále nadávajú a sťažujú sa a frflú a hľadajú spriaznenú dušu. Ako úprimne, je spriaznenosť o tom, že nájdem rovnako ufrflaného, negatívne založeného človeka??? Alebo hľadám niekoho, kto ma bude počúvať jak blbý, moje večné náreky a keď ho to rovno neskláti, tak je to pravý kamarát?? :o))) Nie, snaž sa ty byť pravou kamarátkou pre tých druhých, mať pre nich otvorené srdce a najmä pochopenie. :o) Potom nebudeš mať problém mať okolo seba priateľov, ktorí ťa radi budú vyhľadávať, lebo im ponúkneš svoj svet. Ten, ktorý je aj pre teba podnetný a príjemný a nie aktuálnu nasratosť. To robia iba tí, ktorí sa potrebujú nasratosti zbaviť a praxou zistili, že najrýchlejšie to ide cez druhého človeka. Proste sa na niekoho vybliakaš, tebe sa uľaví a on má smolu. ;o)

Moireal

Myslim, ze definicia priatela by sa mala trochu pozmenit. Kazdy poklada priatela za niekoho, kto bude pri nom stale a vzdy ho podpori, ale to nedokaze nijaky clovek na svete, lebo kazdy ma tych svojich sraciek az dost. Povedala by som, ze priatel je ten, kto si aspon raz za cas na nas spomenie a ten, co nas aspon za cas podpori v pozitivnych zmenach v zivote.

andie66

Presne, nič nečakaj. Konaj nezištne. Nepripúšťaj si k sebe ľudí, z ktorých nemáš dobrý pocit. Hľadaj takých, s ktorými budeš na podobnej frekvencii a Tvoja osobnosť bude rešpektovaná taká, aká je:).

Mesačný princ

Ako by sa mal človek správať? Tak ak poznáš svoje slabé stránky tak ich nikdy neukazuj, Nikdy nebu´d smutná, náladová, podráždení, nikdy sa s ľuďmi nehádaj.... Jednoducho ľuďom musíš ukázať to, čo chcú vidieť, to čo očakávajú, inak budeš hľadať priateľov veľmi dlho,

Alebo sa správaj prirodzene a tí správni ľudia ťa budú mať radi takú, aká si ( pekná blbosť však?) :D

očakávania sú sviňa a ak sa nenaplnia, tak to bude ťažké