ženská hlúposť

Príspevok v téme: ženská hlúposť
zdradca

Zeny a dievcata ruku na srdce, ktora s vas je spokojna so svojou postavou?

Ktora s vas uveri muzovi, priatelovi, ked jej povie, ze je pekna, sexy, a paci sa mu, ktora s vas uveri ze to my muzi myslime uprimne, lebo v skutocnosti to tak je

Ktora s vas veri svojmu partnerovi ked jej povie ze ju lubi, ze to mysli uprimne, bez toho aby zacali mat pochybnosti co za tym je?

Preco sa paradite a sminkujete alebo obliekate vyzivavo, hoc mate uz svojich partnerov?

Preco si vacsina s vas mysli ze je skareda?

Preco vo vsetkom, musite zachadzat az do detailov?

potom sa stresujete, deprimujete, nervujete a preco?

Aky kludnejsi zivot mame my muži, ze neriesime take hluposti.

verbenka

No, zdradca je zase na sebe spokojný so všetkým-s pravopisom, so vzhľadom, jednoducho je to dokonalý pán tvorstva kompetentný posudzovať problémy žien ako hlúpe a nepodstatné :-DDD Typická zadubenosť. Ktovie, či je s jeho dokonalosťou spokojná i jeho manželka.

Podľa mňa by celá táto téma mala byť zmazaná,pretože nič podstatné nerieši, len zdradcove dojmy.

anjelik *

Bol to iba príklad, ako sa dá zovšeobecňovať. Ale, keď už si na to teda zareagoval.

Z môjho subjektívneho pohľadu hodnotím Pre mňa niekto, kto pravopis ovláda, je človek vzdelaný a všímavý. Má zrakovú pamäť, prečítal veľa kníh. To tiež niečo o ňom napovedá, o jeho podstate. Čiže, rozhodne to je detail, ktorý by som nenazvala ako nepodstatný. :o)

Rovnako by som netvrdila ako ty, že sa mladí nestretávajú, neobjímajú a že sú z inej dimenzie. Lebo veď Facebook. Ten sa napr, využíva aj na pomoc pri štúdiu, informovaní a riešení pracovných záležitostí. To *lajkovanie* je veľakrát aj prejavom pozornosti k druhému.

Hodnotiť všetky ženy podľa tých, čo píšu na toto fórum...k tomu sa radšej nevyjadrujem. :o)

Rozmýšľala som, čo ťa viedlo k založeniu tejto témy..ale stále mi to nedošlo. Lebo každá jedna konkrétna slečna rieši svoj konkrétny problém, s konkrétnym mužom a napísať jej na to..že ale veď muži majú radi toto a toto..lebo ty presne si taký...z vlastnej skúsenosti viem, že to moc nepomáha. Tým, že si nás ešte aj nazval hlupane..si to už len zaklincoval. :o)

zdradca

Vsetkym zatial dakujem za odozvu. Tuto temu som otvoril hlavne preto, casto sa tu na fore opisuju temy kde sa dievcata ci mlade zeny stazuju, ze si nevedia nikoho najst s toho dovodu a s toho dovodu......

Pritom som uz tu na fore pisal, ze normalny muži hladaju na zenach celkom nieco ine ako krasu vyumelenu rôznymi upravami, ci chyrurgicky upravene. Vymodelkovanu kocku si muz drzi len ako privesok ktory ma super vyzerat, nic nehovorit a stale dať. Popripade so vsetkym s muzom suhlasit. Proste taka hnedporuke rozkroc nozka.

Ak hlada ženu s ktorou chce mat rodinu, tak jeho priority su celkom ale celkom ine. A Vy damy si uvedomte kym Vy ste predurcene na materstvo, rodinu, ze dozrievate skor. Muzi niektori nedozreju nikdy.

Muz ktory hlada zenu na vazny vztah, uz vie co od nej ocakava a isto neriesi nahlas svoje nazory a hodnotenia okolo iducich zien. Vie ze zena urcena pre neho ta prava existuje, a netrapy sa ci ju stretne teraz o den ci o rok. Ten spravny cas pride necakane.

Horsie pre dnesnu dobu je, ze uz ludia sa nestretavaju na zabavach, discotekach apod. Tym sa stratilo caro spoznavania a nesmelych lasok. Presne ako tu uz bolo napisane, ludia podlahli obrazu krasy prezentovanej v mediach, co je fakt blbost. Vela mladych ziju uz akoby v inej dimenzii. Sedia vedla seba a komunikuju cez Facebook nez by sa rozpravali a objimali.Strasne.

inac ja osobne som 24 rokov stastne zenaty v strednom veku,takze nie

niekto co nevie o com ten zivot je a kde to speje.

a pravopis vobec neriesim......to je zase chyba zien, ze si vsimaju aj take detaily, namiesto podstaty.

vaporwave

mne raz tiez jeden kamos povedal, ze nie som vobec pekna teda podla aj mediami preferovanymi typmi zien, ja si to aj plne uvedomujem, ale on potom rovnako rozpraval aj o novej priatelke, ze mu nesedi v tvári velmi :D

tiež si myslím ako to tu nizšie opísala hodenarukavica, ze radsej si najdu alebo by boli radsej keby mohli - po boku normalnejsí modelkovsky typ, nez nejaky ulet pomimo hoci aj napr v spôsobe obliekania daneho dievcata ..

ale ked si clovek zoberie tu teoriu o tom, ze muzi (teda aj zeny, len tie maju ine kriteria) si volia partnerku vzhladom taku, kde maju istotu ze im splodi prezitia schopneho potomka, tak potom ich volba aj mediami podporovaneho štandardu, je celkom chapatelna...

hodenarukavica

A este do tretice si dovolim zareagovat.

Ako vy muzi ohovarate a komentujete vzhlad zien. Uz sa mi neraz stalo v pritomnosti muzskych kamaratov a kolegov ako ohovarali zeny. Napriklad sedeli sme niekde v podniku alebo vonku na terase, ci na kupalisku a uz zacali komentovat okolo chodiace zeny. Ze pozrite aky ma ta maly zadok, a ta ake ma vlasy, tamta stala po odkvapom ze ich ma hrdzave a smiech, henta aku ma celulitidu na stehnych, tamta ma co za lytka futbalistu, kukni na tamtu aky vystrih ze prsia von, tamta ma ake pneumatiky ani z traktora a mohla by som pokracovat. Pritom su to dobri kamosi ako partia ale toto si z casu na cas nikdy neodpustia. Takze mi zlatinko nehovor ze vy nehodnotite postavu a vzhlad zien. Ci vysoka, ci nizka, ci ma male ci velmi velke prsia, ci je chuda alebo tucna... proste maloktora vam sa paci. Potom si najdete nejaky modelke podobny typ dievcata ale co z toho ak je to cupka co vam je neverna.

hodenarukavica

A este jedno chcem podotknut kedze si obcas s kamaratmi pozrieme film u niekoho z nas doma. Co som si vsimla tak vas najma v akcnych filmoch doslova fascinuju zeny v scenach kde napriek tomu ze bezi, skace do vody, vybuchuje vsetko okolo, hori, pada a vala sa po zemi, lezie spinavym potrubim stale ta zeny vyzera dokonale upravena. Ma krasne upravene vlasy a dokonaly mejkap. Toto som si vsimla u muzov ze vobec im nenapadne ze za normalnych okolnosti v beznom zivote keby sa toto dialo tak ta zena ma rozcuchane zaspinene strapate vlasy a rozmazany strateny mejkap. Ale nie v americkych filmoch su zeny krasne a dokonale za kazdych podmienok. Ci hori, ci sa topi, ci vybuchuje, ci sa bije s niekym, ci sa plazi po zemi, ci vala po blate vzdy je krasavica ktoru zachrani nejaky poblizku sa nachadzajuci fesak.

hodenarukavica

Nie neverim vam ani slovo. Klamete rovnako ako zeny. Hovorite jedno a myslite si druhe.

A na otazku preco zeny o sebe stale pochybuju?

Preco sa sminkuju a vsetko to ostatne?

No pretoze moj zlaty VY vytvarate tie pochybnosti o ich krase. VY ste na vine. Staci si pozriet napr. fb mojich priatelov ako lajkuju same dokonale pocitacovo upravene fotky zenskych tiel, hereciek, spevacok a modeliek. Ako fanatici komentuje a lajkujete ich fotky. A pritom si naivne myslite ze take dokonale zenske tela s velkymi prsiami, utlym driekom a dokonale pevnym zadkom existuju aj naozaj. Ako naivne a hlupo pritom posobite. Asi nieco take ako pocitacovo upravena fotka vam nic nehovori.

Co vlastne chcete? Staci sa pozriet co lajkujete a zdielate. Zena podla vas ma byt stredne vysokej postavy s dlhymi nohami, uzkym driekom, velkym a pevnym poprsim, dlhymi blond ci ciernymi vlasmi, velkymi perami a dlhymi mihalnicami, ci malym nostekom.

Preto tak vela zien sialene sa snazi prisposobit vasim predstavam a lahaju si pod skalpel len aby splnili vase predstavy a tuzby. Tak sialene sa nechavaju napichat butulotoxinom, nalepovat si mihalnice, podstupovat drahe kozmeticke upravy tvare, predlzovat vlasy, odfarbovat na blond, nosit tesne spodne pradlo len aby vyzerali super stihlo, napchavaju si do gati vyplne aby ich zadok vyzeral pevne a velky. To vsetko su ochotne mnohe zeny na slovensku ze az stracaju vlastnu volu a plnia volu medii. Stracaju zdravy rozum.

Preto moj zlaty toto vsetko robia a stale niesu spokojne. To vy ste to zapricinili, VY a media. Aj oni Vam ale aj mladym dospievajucim naivnym dievcatam vtlacaju do hlav ako by mala vyzerat pekna zena. VY ste hlupo a naivne podlahli tlaku medii ze o normalnu obycajnu zenu ani nazakopnete.

Taka co nesplna tieto kriteria u vas nema sancu. Ak nieje dlhonoha, blondina s pevnym silikonovym poprsim tak onu ani nezakopnete.