Tlak na hrudníku

Príspevok v téme: Tlak na hrudníku
quixik111

Dobrý deň,

mám 55 rokov a v noci som sa zobudil nato, že ma otrasne tlačí na hrudníku. Odvtedy je to trvalé a neviem od čoho to môže byť. Bolia ma aj obe ruke, ale nie je to nič strašného.

Doteraz som zdravotné problémy nemal. Nepijem, ale som silný fajčiar aj kávičkár. K lekárovi ísť nemôžem lebo som do decembra v zahraničí.

Vie mi niekto poradiť čo to môže byť?

hanka9

RNG ahoj,

kolko je to kapsul 4 x 8000 FU nattokinazy ? Kolko teda musim uzit jednorazovo kapsul, ked mam nattokinazu od Dr. Besta 2000 FU ?

RNG

Ak su pricina zrazeniny krvi v plucach alebo na srdci, tak by som zobral okamzite vyssie davky nattokinazy a serrapaptazy. Pod vyssimi myslim 4 x 8000 FU nattokinazy a 3 x 120 000 IU serrapeptazy. Ja ked citim tlak na hrudi beriem to okamzite, lebo mozno je to na 95% falosny poplach ale na 5% to moze byt porazka a to teda riskovat nemozem.

Impa131313

Konkrétne na Verbenku. Áno, ale nemusí to byť práve angiózna bolesť. Môže sa jednať o hocičo, od banálnej bolesti od chrbtice až CHOCHP, príp. suchý zápal pľúc.

verbenka

Milá impa, infarkt a mozgová porážka prichádzajú nie z minúty na minútu, ale zo sekundy na sekundu, takže by som zase príliš neskákala. Anginózne bolesti môžu byť predzvesťou smrti.

Impa_1313

Naozaj povzbudzujúca odpoveď a aká výstižná.

Môže to byť kľudne hocičo, napr. aj chronická obštrukčná choroba pľúc, ale nemusí taktiež to môže byť aj niečo čo nemá s fajčením nič spoločné. Zase si povedzme, že predzvesť smrti neprichádza z minúty na minútu.

verbenka

Môže to byť pokojne aj predzvesť smrti vzhľadom na fajčenie. Ja by som radšej k lekárovi išla, ale je to na tebe.