Stretli sme sa omylom. Ma to vyznam?

Príspevok v téme: Stretli sme sa omylom. Ma to vyznam?
haluza

Ahojte. Stretla som sa s jednym muzom, s ktorym som sa vlastne ani stretnut nemala. Mala som uverejneny inzerat. On mi nan odpisal. Po par mailoch sme sa stretli. No tam vysvitlo, ze doslo vlastne k omylu. On totiz vraj reagoval na uplne iny inzerat (uplne odlisne znenie, ake som mala napriklad ja. Vraj ta dotycna tam mala aj fotku. Ja by som si napr. nikdy do inzeratu nedala fotku. Nehovorim - vymenit si fotky s niekym ked si uz s nim pisem, ale do inzeratu nie, kde by ma kazdy videl). Takze sme sa stretli aj ked on si myslel, ze sa stretne s uplne inou zenou. No stretko bolo inak prijemne. Az na niektore jeho poznamky. Na prvom stretnuti mi povedal, ze som baculka. Ja mu, ze viem. A on na to ze jemu sa vlastne baculky pacia a pritahuju ho viac nez stihle zeny aj ked v predoslych vztahoch mal stihle zeny. Uz som si hned pomyslela, ok, nic z toho nebude a ze teda nevadi. Ale on sa mi po stretnuti stale ozyval (pisal, volal, zaujimal sa: ako sa mam, co robim, co mam nove. Navrhol dalsie stretnutie). Tak sme sa opat stretli. Tiez to bolo v poriadku. No zas mal inu poznamku ohladne mna. Teraz riesil moje vlasy. Ze ci som nad inym ucesom nerozmyslala a podobne. Tak som mu povedala, ze na moje vlasy som citliva a ze ich mam od prirody vlnite a isto si ich nebudem denne zehlit. On na to ze ich mam ved pekne. No proste uz mi ide na nervy. Raz riesi moju postavu (a pritom ma nadrzane ocumuje vystrih nohy a tak. Ma rozsirene zrenicky. Stale si ma so zaujmom prezera. Aj hovori ze sa mu ako zena pacim. Ze ho pritahujem), potom zas trepe o mojich vlasoch, o kvalite ucese hustote. Vsak ked na mne vidi len nedostatky tak nech mi da pokoj. No on mi pise vola. Zas sa chce stretnut. Ze je mu so mnou dobre, prijemne, ze sa mu pacim, ze ho rozosmievam a ine. No ja neviem. Ma to s nim vobec zmysel? Prve stretko riesil, ze som baculka. Druhe stretko riesil moje vlasy. Uz cakam co by vytiahol zas nabuduce. Mam chut mu napisat ze ked vlastne doslo k omylu ze chcel reagovat na iny inzerat a fotku ze ci to nenechame radsej tak. Ja fakt neviem. Zas sa chce stretnut. Co si o jeho spravani myslite? Ma vobec o mna zaujem ked len ako keby chyby na mne videl?

haluza

No je to takto. Stretli sme sa piatok. Chcel byt so mnou ovela dlhsie ale ja som musela vecer cestovat prec. Vedel ze idem prec na chatu co uz bolo davno dohodnute a ze sa mam vratit v nedelu. Este piatok vecer mi pisal sms ci som dobre docestovala. Odpisala som mu. No a v nedelu poobede mi uz volal. Najskor som nezdvyhla lebo som bola zaneprazdnena. Ked mi potom opakovane volal, zdvyhla som mu a navrhol mi stretnutie. Mne sa moc nechcelo ale vraj aspon na chvilu ze sa pojdeme pozriet na vianocne trhy. Tak sme sa stretli. Stale si ma k sebe pritahoval, hladkal. Tam bolo vela ludi tak ma vzal za ruku, ze nech sa mu nestratim a uz ma potom stale drzal za ruku. Pristavili sme sa pri podiu, spievali tam herci vianocne pesnicky. Ja som stala a on sa postavil za mna a objal ma. Takto ma stale drzal okolo pasu a za ruky. Ked sme sa lucili chcel sa stretnut hned pondelok. Ja som sa vyhovorila ze mam povinnosti. On sa sprava akoby sme boli uz par. Ja neviem co citim, ci si s nim viem predstavit "buducnost". Som zaskocena. Lebo ja som hladala niekoho na spolocne akcie, travenie volneho casu (kulturne spolocenske sportove akcie). Ja som o vztahu nerozmyslala. Nehladala som vztah. A on chce viac.

haluza

Cau sewie. Stretli sme sa vcera. Chcel sa aj minuly tyzden, ale mne sa nedalo. Stretko dopadlo dobre. Vcera sa to medzi nami tak dako zlomilo. Posunulo

anka89

Krásny príbeh .že ti povedal ze si baculka a že riešil tvoj uces neries veď sa nejdes vydávať.My ženy sme dosť domyslave.určite ti povedal aj iné veci a tie nepises.kľudne sa s ním stretavaj a uvidíš časom aký je človek.možno raz budete s úsmevom spominat aký krásny omyl vás dal dokopy ,veľa šťastia prajem.

jamkjnnn77

prepač že budem taká uprimná ale podla mna sa na tebe len zabáva..už tým že rieši tvoj vzhlad trocha ponižujuco...ale to musíš ty vycítiť ked si snim.....len nesprav žiadne unahlnené rozhodnutie ktoré by si mohla neskôr ľutovať...ahoj

zuzi74

Tak aspon je uprimny a netaha jej popod fuzy medove motuzy ako fantasticky vyzera. Tym padom je uz len na nej, ci to chce este s nim skusit alebo to vzdat.

Tym vaznym zaujmom podla mna myslel, ze chce s nou naozaj chodit a nie len obcas zabehnut na kafe. Netreba si z toho hned vydedukovat svadbu.

Lolinka

No neviem ale s takymto co riesi uz na prvych dvoch rande moj vzhlad by som sa treti krat nestretla. Vsak je to neprijemne.

Mesačný princ

Stretli ste sa 2x, nepoznáte sa a on má o teba vážny záujem??? :D

Možno ťa na tom treťom stretnutí požiada o ruku :D

Rolexx

to je zaujimave, stretli ste sa omylom a on sa do teba predsa zahladel. To je ako scenar z romantickeho americkeho filmu. Normalne pis ako to dalej prebieha. To je tak romanticke.. ;-)

haluza

Ahojte. Takze zas mi volal. Chcel sa dnes stretnut, lenze ja som bola do rana na 1 akcii, teraz zas cestujem mimo. Tak sme sa zatial dohodli na buduci tyzden. Mohla som aj dnes no radsej som to oddialila nech sa mi to v hlave ulezi. Pytal sa ma okrem ineho v telefone ze ci to s nim myslim vazne. Ja som bola ticho tak povedal, ze on ma vazny dlhodoby zaujem o mna. Vsak uvidim buduci tyzden. Dam vediet